IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обаче тоя обем днес в 16,30 наистина огромен

Коментар

• сиеееееееееееееееееееееееч

Коментар

• не мога да ги разбера тия евреи . толкова ли са тъпи .уж четат уж подслушват уж всичко тяхно . казах им че като имат огромен обем който днес беше най голям на минетка от дъното на 16000 трябва обема да се бие за да ходиш нагоре . а те правят обема и тръгват нагоре в тъмното . а в тъмното съм аз с ятагана и сека глави . мухахааааааааааа
        ето и обемчето което бихме .

Коментар

• тука си затворих дау жотата

Коментар

• ето я темата, много яко ама никой не ги трещи тея работи

Stock/Index Options
            http://www.investor.bg/forum/showthr...ghlight=option

аз инче поствам моите позиции.

В момента имам / SPX

-2080/+2100 NOV 20 Bear Call (тва значи че залога е за надолу за под 2080 до Нов.)

и вчера добавих

-1750/+1725 NOV 20 Bull Put (тва значи че залога е за нагоре за над 1750 до Нов.)

и горната позиция са е на загуба щото съм я взел по ниско кат беше тоя SPX, но да се надявам, че ше даде малко задна щото ше му се невиди
            Last edited by michaelis12; 07.10.2015, 18:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              За СиП със сигурност не търггуват дек. фючърс. Разминават се само с 1 точка от риъла
              ми не ги знам кво що аз ги заебах тея CFDта ей тука имаше един фен във форума показа ми опциите - (страшна работа са - да е жив и здрав!!!), но няма публика тука никой не ги цъка тея неща и човека реши, че няма смисъл да обяснява и не пише повече.
              При опциите яко риска по-голям, но и шанса по-голям от колкот тея CFD ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                ами би трябвало всички CFD на S&P500 да се равняват по ей тва /ES:

E-mini S&P 500 Futures Quotes
                http://www.cmegroup.com/trading/equi...-sandp500.html

но всеки брокер си има квоти, някои се равняват по SPX самия индекс, други по фючърси и на кой как му отърва +- някви точки.

За DAXa би трябвало да се равняват по ей тея FDAX - Xetra futures - Eurex

DAX®-Futures (FDAX)
                http://www.eurexchange.com/exchange-...-Futures/17210
                За СиП със сигурност не търггуват дек. фючърс. Разминават се само с 1 точка от риъла

Коментар

• дакса и той е до 10125 днеска ще фалирам рязани мошаци

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    ОАНДА търгува нещо с 1 точка под реалния индекс. Така и не разбрах кво точно
                    ами би трябвало всички CFD на S&P500 да се равняват по ей тва /ES:

E-mini S&P 500 Futures Quotes
                    http://www.cmegroup.com/trading/equi...-sandp500.html

но всеки брокер си има квоти, някои се равняват по SPX самия индекс, други по фючърси и на кой как му отърва +- някви точки.

За DAXa би трябвало да се равняват по ей тея FDAX - Xetra futures - Eurex

DAX®-Futures (FDAX)
                    http://www.eurexchange.com/exchange-...-Futures/17210

Коментар

• айде синята на майкъла и надолу дау жо

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        точ тъй и аз някъде мисля да го подпра тоя Сип на 2020 с една добавка, че мноо ше им дойде Оптимизъма на тея зелените .......
                        Между другото таргета за месеца на Сипот е на 2055 според квотите на OANDA тряя да започна да го смятам с квотите на самия индекс, че тея фючурски работи много се отплесват от целта ....
                        ОАНДА търгува нещо с 1 точка под реалния индекс. Така и не разбрах кво точно

Коментар

• има и една забравена на 1.11833

Коментар

• с търпение и с бомби ще се случат нещата майкъле
                            отдоле еврака пак отскоче

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              сипа има няма да качи до 2035-2050 после ще бъде разкостен . така че там спокойно може да се съсредоточиш без особено голяма сметка дето вика майкъла . цел 1944
                              точ тъй и аз някъде мисля да го подпра тоя Сип на 2020 с една добавка, че мноо ше им дойде Оптимизъма на тея зелените .......
                              Между другото таргета за месеца на Сипот е на 2055 според квотите на OANDA тряя да започна да го смятам с квотите на самия индекс, че тея фючурски работи много се отплесват от целта ....
                              Last edited by michaelis12; 07.10.2015, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                                На 1Н и 4Н, индикатора форекс мастъра е на влезнал в свръх купено ниво, пък и наближава фибо ниво 1.5326. Има и един крос от вчера, гледам на по-малките графики, има логика за сел позиции.
                                сипа има няма да качи до 2035-2050 после ще бъде разкостен . така че там спокойно може да се съсредоточиш без особено голяма сметка дето вика майкъла . цел 1944

Коментар

Working...
                                X