между другото и 4358 беше силното ниво което събори прасето наско
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДобре ако си спестя пари и се регистрирам в чувбина да кавем към германския клон на адмирал маркетс ще елиминирам ли тези гадове... Някой, ако е с акаунт в чужбина може ли да сподели как е с данъците?
P.S. И стига с тея данъци да не съм чул, да не би Доган да си ги е платил, Станишев, Първанов, оная пастърма Куневица или Дебелия и Цеката дет гепиха цялата банка, я им еби майката и не се отчитай на никой в БългарияLast edited by michaelis12; 09.10.2015, 11:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНикакви шортове, откакто подскочи петрола съм правоверен патриот, даже химна си пускам сутрин като засилва руплата
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепечелят те кат ти ги ковнат от ей такива ALL In за тва ти казвам да не влизаш, че чакат там мръсниците на Dealing Deska. Нема да им купуваш коли и апартаменти я.... испосняци
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеИ ти ли си вече бежанец тука Нищо ве ше ви взеем под крилото си ние тука сме кат Меркел нали ве Артитекте ?? А Шарана къде го ти Цацата ли си ! аз Цацата виках
Иначе са кат се вдига петрола внимавай там с тая руПла, че и там ше има шишове в дупарката ако я шортиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеОсвен това аз поопразних акаунтчето онзи ден и си вкарах кинтите в джобчето, та последния ALL IN беше премерен Тия в бенча що гледаха така лошо като си теглих кинтите. Те не печелчт ли и те от моите сделки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеняма бе, сега съм само 30%. Що реши, че съм от Враца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКаква политика, аз съм се нагрухтял с рубли и сега пак псувам Путин, този път, че не я вдига достатъчно
Иначе са кат се вдига петрола внимавай там с тая руПла, че и там ше има шишове в дупарката ако я шортиш.....Last edited by michaelis12; 09.10.2015, 11:42.
Коментар
-
няма бе, сега съм само 30%. Що реши, че съм от Враца? Освен това аз поопразних акаунтчето онзи ден и си вкарах кинтите в джобчето, та последния ALL IN беше премерен Тия в бенча що гледаха така лошо като си теглих кинтите. Те не печелчт ли и те от моите сделки?Last edited by pepe1234; 09.10.2015, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеза тва съм ги напрайл оранджеви, защото са критични и след това вече целта за месеца..... Абе каде е Цацата нещо потъна от тоя напън вчера нагоре или пак е забил нос в политиката :P Аз чат пат прескачам там да им пусна по една руска бомба да ги подразним ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТи остави планктона.то да го ринеш с лопата.безмислено плямпане по форумите и нито един трейд.леееееки сополчета наблюдаваме уважаеми зрители
Коментар
Коментар