аз единия къс дау го затворих на малка печалбичка и пуснах дълга йена ай наздраве
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Здравейте и от мен, пичове. Аз открих седмицата и дотам беше ама никво време няма за дейтрейд мамка му. Оставил съм къси индекси и ги чакам да изкарат хубаво, дано!
Според мен е по-добре да се каже "ако индексите падат, еврото има голям шанс да поскъпва". Чак "трябва" трудно. Историята го показва
Използвам включването и да кажа едно "мерси" пак, защото вие си ме поотказахте да влизам дълъг на златото. Но просто тея кросове въобще не съществуват за него - нито отскача, нито се стреми към тях надолу..лудница. Да не направиха пробойна в системата тея, архитекте
Коментар
-
пепе аз знам че ако падат индексите йената трябва да се вдига спрямо долара. еврото също трябва да се вдига ама като се замислиш индексите ще се сринат когато ФЕД вдигне лихвите, а ФЕД като вдигне лихвите долара трябва да поскъпне и съответно еврото и йената да паднат. незнам дали правилно мисля нека някой който разбира повече да каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеПепе нещо не ми е ясно как се праща по инвестор.бг, та затова ти пращам линк от където да си го изтеглиш, отдолу на страницата.http://forexwinners.ru/forex/forex-p...ster-strategy/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениехуху еврак хванат
dimy и аз имах големи проблеми с входа и още ги имам, но плзвам индикаторите като жорката за момента нямам по-добър вариант... ако откриеш нещо споделяй
Как точно се казва този индикатор който беше постнал вчера, може да го тествам и аз
Коментар
Коментар