IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Следващите дни са там.няма бягане

Коментар

• Много яки движения на еврейската валута.ловят цаца за къси а той обемът ще избуши

Коментар

• я кажи мошаците нема ли да ходят на 17300, че вече 3ти ден ги чакам да ги еба и ми е блокирана солидна част от акаунта с тех

Коментар

• Ай туй винаги с бозичка но никога без бозича.

Коментар

• видях, но хванах остскочето само до половината да еба, нищо де бозичка нал тъй

Коментар

• Пепе видя ли на минетка еврака кво направи.сега тупам една боксова круша и по късно ще постна бомбата

Коментар

• Кажете кой и колко ви плаща.и ще бъдете пожалени от краля слънце.само на вода.мухахааааааааа.

Коментар

• по-принцип йената ми изглежда като да ходи към зелената,на м5 кроса ама гледам да хващам малки движения, че да не се набутам толкова...

Коментар

• Тролове от къде отскочи сега еврейската валута на минетка.ай нали сте много отворени .ск
                    ..... паплач

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ако можеш да кажеш и на нас от тази вечер. Иначе трябва да си чакаме до утре
                      Какво да кажа и на кои вас, че нещо не разбирам?
                      Аааа то утре ли било Явно още не съм изтрезнял от вчера, сега погледнах
                      Last edited by jorkata_pz; 27.10.2015, 10:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        аз яна засега няма да барам, че ще изчакам довечера да видя ФОМК-а кво ще реши и накъде ще прати индексите
                        Ако можеш да кажеш и на нас от тази вечер. Иначе трябва да си чакаме до утре

Коментар

• виж през ноща еврейчетата какъв обем в нищото са купили при еврака на минетка жорка . от върхо на 1,15 до сега няма такъв . евракът е за нагоре днес

Коментар

• аз яна засега няма да барам, че ще изчакам довечера да видя ФОМК-а кво ще реши и накъде ще прати индексите

Коментар

• при яната на 121 си оставиха бомба на 1 и 5 м . явно ще чертаят дясно рамо

Коментар

• днес според мен евреите са настроили програмката да тества тяхното 17777 те нали са по казината и също и на дневна бомбата . от утре поне падаме
                                Last edited by the architect; 27.10.2015, 09:35.

Коментар

Working...
                                X