IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма секс . бъдещето е наше жорка . спадове или покачвания от по 5-10$ са за винените мушици

ей сега и пепето да се включи да каже едно наздраве . ама той пак се е наковал като животно тоя пепе жинса

Коментар

• нещо вече сериозно се замислям да не търгувам валутите, а само индексите. валутите ще ги джъткам само на 1мин, че иначе на другите фреймове бая чакане пада

Коментар

• накрая да не ме изсексат само че мен и да си пея като Шаро: Боли ме гъза

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
          мисля че на дневна от сряда се формира прайс Секшън за надолу ама Габров да каже че той ги разбира тея работи и затва пускам къси и чакам секшъна да започва
          хахаааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            има резон
            мисля че на дневна от сряда се формира прайс Секшън за надолу ама Габров да каже че той ги разбира тея работи и затва пускам къси и чакам секшъна да започва

Коментар

• вече съм на втората

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                жорка ти празнуваш ли . аз винаги празнувам . щото идва края на троловете
                снощи толкова яко се напразнувах, че днес цяла вечер се лигавя с едно уиски само

Коментар

и на тоя еврак дано това да му беше пика надолу и да вземе вече да обръща, че горе останаха една камара нетествани бомби които чакам да излезнат
                  пускам дълги за 12345

Коментар

аз между другото пуснах един къс дау жон този път със стоп оранжувата линийка
                    има резон

Коментар

• и на тоя еврак дано това да му беше пика надолу и да вземе вече да обръща, че горе останаха една камара нетествани бомби които чакам да излезнат

Коментар

• жорка ти празнуваш ли . аз винаги празнувам . щото идва края на троловете

Коментар

• аз между другото пуснах един къс дау жон този път със стоп оранжувата линийка

Коментар

• янга бибиянга е страшен . обичам псувните му за селяците трябват само псувни и тукати

Коментар

• много ме кефи текста как са го измислили. колкото пъти да я слушам тази песен се размазвам от смях

Коментар

• това ще е СПИЦИАЛЕН ПО-ЗДРАВ за всички тролчета

Коментар

Working...
                                X