If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
иха . сега погледнах нещата . ама много вяло . само кросчето на фашиста ми се изпълнило . имам обаче лошото чувство жорка че яната отиде ли до бомбата на 4н това няма да я спре . само ще върне до него най много .
иха . сега погледнах нещата . ама много вяло . само кросчето на фашиста ми се изпълнило . имам обаче лошото чувство жорка че яната отиде ли до бомбата на 4н това няма да я спре . само ще върне до него най много .
Да ви кажа и аз нещо почвам да си мисля как са намислили да ни измамят мошаците.и имам някакво чуство че ще засилят ако не днес другата седмица индексите за нови върхове .а тогава лошо и за еврото
аз съм почти сигурен, че еврака ще го карат отново към 1,06, че и по-ниско и не се знае може и до парапет да го закарат, щото като гледам на месечна и седмична тренда е пак за надолу и то това значи, че и индексите трябва да вървят нагоре ако еврака пада
Да ви кажа и аз нещо почвам да си мисля как са намислили да ни измамят мошаците.и имам някакво чуство че ще засилят ако не днес другата седмица индексите за нови върхове .а тогава лошо и за еврото
мисля си и за дълги индекси, че там също оставиха доста бомби горе ама ще изчакам нонфармите и после ще реша нека Архи да каже той е по вещ в тези работи
така е пепе, след такова движение сега хората се чудят какво става и докато анализират ситуацията ще има малко мъка докато излезнат бомбите аз пуснах един къс еврак, че гледам много бомби останаха долу на м1, м5, м15, въпреки че си мисля че може и да е още рано, защото нищо чудо да го закарат до 1,12 еврака и от там да го засилят надолу
Коментар