If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
иха . сега погледнах нещата . ама много вяло . само кросчето на фашиста ми се изпълнило . имам обаче лошото чувство жорка че яната отиде ли до бомбата на 4н това няма да я спре . само ще върне до него най много .
иха . сега погледнах нещата . ама много вяло . само кросчето на фашиста ми се изпълнило . имам обаче лошото чувство жорка че яната отиде ли до бомбата на 4н това няма да я спре . само ще върне до него най много .
Да ви кажа и аз нещо почвам да си мисля как са намислили да ни измамят мошаците.и имам някакво чуство че ще засилят ако не днес другата седмица индексите за нови върхове .а тогава лошо и за еврото
аз съм почти сигурен, че еврака ще го карат отново към 1,06, че и по-ниско и не се знае може и до парапет да го закарат, щото като гледам на месечна и седмична тренда е пак за надолу и то това значи, че и индексите трябва да вървят нагоре ако еврака пада
Да ви кажа и аз нещо почвам да си мисля как са намислили да ни измамят мошаците.и имам някакво чуство че ще засилят ако не днес другата седмица индексите за нови върхове .а тогава лошо и за еврото
Коментар