IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• опъваха опъваха ластика на злото и сега шипаци . аз ви казах

Коментар

• хоп хоп отскоче от оранжувата на петролецоооооооооооооо
      Last edited by pepe1234; 04.12.2015, 16:32.

Коментар

• май и днес еврака ще си бичи, а индексите ще си падат

Коментар

• аз захлебих на петролеца

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            иха . сега погледнах нещата . ама много вяло . само кросчето на фашиста ми се изпълнило . имам обаче лошото чувство жорка че яната отиде ли до бомбата на 4н това няма да я спре . само ще върне до него най много .
            тогава да я чакам на горната синя

Коментар

• иха . сега погледнах нещата . ама много вяло . само кросчето на фашиста ми се изпълнило . имам обаче лошото чувство жорка че яната отиде ли до бомбата на 4н това няма да я спре . само ще върне до него най много .

Коментар

• дали сега кака яна ще иде най после на 123,80

Коментар

• янките ме изненадаха приятно сега да видим пазаря как ще отрази новината

Коментар

• да така е. другата седмица май няма такива важни новини и бомбите ще са много вървежни то не че сега не са де

Коментар

• спх продължава да изглежда за надолу пробив на трендчето на h4 си има ако дойде третата вълна... явно пак новините ще решават...
                      Last edited by pepe1234; 04.12.2015, 14:23.

Коментар

• обаче Архи глей ква красота. чуждите пазари падат, а Хима расте

Коментар

• пък и аз си имам една чакаща на яната за къса от 123,80, така че тръгнат ли индексите нагоре и може да си хвана и яната

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Да ви кажа и аз нещо почвам да си мисля как са намислили да ни измамят мошаците.и имам някакво чуство че ще засилят ако не днес другата седмица индексите за нови върхове .а тогава лошо и за еврото
                            аз съм почти сигурен, че еврака ще го карат отново към 1,06, че и по-ниско и не се знае може и до парапет да го закарат, щото като гледам на месечна и седмична тренда е пак за надолу и то това значи, че и индексите трябва да вървят нагоре ако еврака пада

Коментар

• според мен дакса отива на ново дъно ... на h1 много прилича на вимпел...
                              Last edited by pepe1234; 04.12.2015, 13:40.

Коментар

• Да ви кажа и аз нещо почвам да си мисля как са намислили да ни измамят мошаците.и имам някакво чуство че ще засилят ако не днес другата седмица индексите за нови върхове .а тогава лошо и за еврото

Коментар

Working...
                                X