If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами на този етап с това дъно ми се пада поне на 11114 да го закарат пак фашиста
малко изнасилиха една две бомби но не се натискам де че имам къси от 10000 . днеска позатворих всичко до 10777 тоооочно преди бомбата
грийнспан прдупреждаваще за момента на вдигането на лихвите, че ще може да сурнат цялата борса, та амитата в момента им се пече яйцето на гъза, може да не вдигнат или ако вдигнат ще е минимално... струва ми се, че драго ги надцака лошо баш кога не требе
архи за първи път от доста време дакса реагира обратно на дау и спх. Ако еврака продължи да се качва нищо чудно дакса да продължи да спихва...
ахаха драго им го наби на хамериканците ми се струва... те са на тясно сега и не могат да бавят много лихвите... сега европата ще започене да дърпа икономически, а ония ще забоксуват
стана еврака жорка от 1,08358 . а преди това там имаше най голям обем от година насам и затова така го бихме . ама вече спирам с тия обеми. само при еврака подейства
мамата си ебало затова не ги пушим аз тея валути и разни таквиз производни че преди заради такива шушляци кат тоя Драгомирчо само ми дрънчаха акаунта.. ..... Сааа е ок лабежно брат ми нека скачат колко си искат
Коментар