IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде и от йената малко да не сме алчни, че бабето може да равали партито...

Коментар

• за къса йена някой?

Коментар

• охохох сеееееееееееееееееч

Коментар

• баси са чак ми е скучно вече, голям екшън днес...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            ей така се тестват бомби . да знаете от архитекта

не мога да й се нарадвам . такъв късмет тия бомби . голямо гадаене

Коментар

• ами на този етап с това дъно ми се пада поне на 11114 да го закарат пак фашиста
              малко изнасилиха една две бомби но не се натискам де че имам къси от 10000 . днеска позатворих всичко до 10777 тоооочно преди бомбата

Коментар

• абе той май е ударил твойто 10777

Коментар

• грийнспан прдупреждаваще за момента на вдигането на лихвите, че ще може да сурнат цялата борса, та амитата в момента им се пече яйцето на гъза, може да не вдигнат или ако вдигнат ще е минимално... струва ми се, че драго ги надцака лошо баш кога не требе

архи за първи път от доста време дакса реагира обратно на дау и спх. Ако еврака продължи да се качва нищо чудно дакса да продължи да спихва...
                  Last edited by pepe1234; 03.12.2015, 16:17.

Коментар

• не съм по трендлинийките ама сега интересно какво ще се случи

според мен пробивът е фалшив

Коментар

• ахаха драго им го наби на хамериканците ми се струва... те са на тясно сега и не могат да бавят много лихвите... сега европата ще започене да дърпа икономически, а ония ще забоксуват
                      Last edited by pepe1234; 03.12.2015, 16:11.

Коментар

• стана еврака жорка от 1,08358 . а преди това там имаше най голям обем от година насам и затова така го бихме . ама вече спирам с тия обеми. само при еврака подейства

Коментар

• аз си барнах късото евраче току що йойо и пак при мен

Коментар

• ще изчакам баба йелън и тогава ще го мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                              дали да не му изшибам една къса от тука на тоя еврак
                              ми може

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                                направо изкърти кочината
                                мамата си ебало затова не ги пушим аз тея валути и разни таквиз производни че преди заради такива шушляци кат тоя Драгомирчо само ми дрънчаха акаунта.. ..... Сааа е ок лабежно брат ми нека скачат колко си искат

Коментар

Working...
                                X