IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз лично очаквах 1.103-104 макс ама и после ема 200 на дневна да го въне ама знае ли човек много качи все пак...

Коментар

• Тука ли ще е върхот на тоя еврак да го ева?

Коментар

• една бърза къса от 1.09930 ама до кога ще я държа не знам, че тея явно са решили да катерят до 1.12

Коментар

• аз изпрасках къси на еврака... ще го почакам малко ако върви много нагоре ще го затворя...

Коментар

• мисля че тепърва ще измислят интересни неща тия мошаци

Коментар

• Затворих ги назадна и тва е, няма как. Евреите са полудели нещо

Коментар

• Еми дано първо слезне да си затворя късите до 1.09100 и после да ходи и на 1.5 ако иска

Коментар

• не знам ама фашиста е вече за 9638 поне

и еврака прецака една бомбичка на 1,0920. според мен е бичи капан
                  Last edited by the architect; 03.02.2016, 15:59.

Коментар

• Еврото с курс към 1.06 ли ще е вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      ми погледни MACD и RSI на яната същото кат тоя русунък ...
                      ми така като ги гледам и си мисля че трябва да върви вече нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        тва ми прилича на йебанье с подфъргяне и скубанье под мишниците
                        ми погледни MACD и RSI на яната същото кат тоя русунък ...

Коментар

как го търгувате тва ве, ебаси движенията ебаси чудото е тая яна сега гледам индикатора и той е нарисувал нещо такова ....

тва ми прилича на йебанье с подфъргяне и скубанье под мишниците

Коментар

• харимаскааааааааааа хай хай .......

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              ба тая яна само ще скръцне и това ще е . който пуснал пуснал . за една минута и сме на 100
                              как го търгувате тва ве, ебаси движенията ебаси чудото е тая яна сега гледам индикатора и той е нарисувал нещо такова ....

Коментар

ммм мирише ми на по-надоле .. 9260 ей там е едното ниво или 8970 тегли си го надоле нема как ..... яната ако се сдъвче отидоа и индексите ....
                                дето викаше жорката на дневна тия пресякоха голямата тренд линия и работата отече

Коментар

Working...
                                X