If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мен само ме притеснява да не вземат пак да направят некъв атентат като от рода на 11.09 тея скапаняци и да изтрепят пак невинни хора.
а сефте мене квот ме притесни е че Американския Генерал на НАТО и тея в Израел изтеглят хората роднини на военни от Турция от "мерки засигурност" нещо и там ше има гръдна жаба. Ако стане нещо с тея фесове ела да видиш у нас кво ше е
не не тва иам предвид, че в близките години борсата няма да е същата каквато е била през последните 15г. ше има неква промяна генерална промяна, само да видим ква ...
Не вярвам!!!Играта въпреки всичко е добра!!!Но пък няма нищо вечно!!!
той и Дау Жона е същата работа само SPX житкам нещо тая борса започва да ми писва може и да я зарежем по някое време ше видим кво ше стане
Абе нешо Архитектониката да не е сърдит не говори не пише сигурно се е изплашил от псето на картинката
Архи брои пачките и затва го няма никъв. той се изкърти от пари в последно време
Седем седмици катерене!!!Тва скоро не е било!!!Има ризон!!!Може и в едната и в другата посока да е!!!
не не тва иам предвид, че в близките години борсата няма да е същата каквато е била през последните 15г. ше има неква промяна генерална промяна, само да видим ква ...
мда май нещо такова че вече то чакане чакане и ми писна на пискюла, градиш градиш тея педали хванат и те изтрещят всичко отива на кино дет си градил ай шш ги еба в гадовете ...
Пусни си на седмична 20 долара и перкай по един поглед!!!
мда май нещо такова че вече то чакане чакане и ми писна на пискюла, градиш градиш тея педали хванат и те изтрещят всичко отива на кино дет си градил ай шш ги еба в гадовете ...
той и Дау Жона е същата работа само SPX житкам нещо тая борса започва да ми писва може и да я зарежем по някое време ше видим кво ше стане
Абе нешо Архитектониката да не е сърдит не говори не пише сигурно се е изплашил от псето на картинката
Пусни си на седмична 20 долара и перкай по един поглед!!!
Абе Архитектоникос що стае бе да не те изтрещяха евреите нещо никкав те нема или се изплаши от върлия звяр на картинката
Чай ти сипем едно мое па да се посъвземеш малко
Коментар