If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ура ура ура . фашиста напълни гапа . а що проста паплач пускаше фашисти за 50 000 щото щяло да расте .хохохохо хахахахаха . а че стоповете от по 100 еврака заминаха никой не казва
абе ного лоши тия отчети бе . Ного . и клиентите ми вече фърлиха кърпата
проклети мишкунаци . защо падат . аз съм фундаменталист и ги разбирам нещата . трябваше до сега да катерят
нека да катерят малко че днес закрих една къса и да мога да си я пусна пак
ура ура ура . фашиста напълни гапа . а що проста паплач пускаше фашисти за 50 000 щото щяло да расте .хохохохо хахахахаха . а че стоповете от по 100 еврака заминаха никой не казва
абе ного лоши тия отчети бе . Ного . и клиентите ми вече фърлиха кърпата
проклети мишкунаци . защо падат . аз съм фундаменталист и ги разбирам нещата . трябваше до сега да катерят
опааааааааааа. я да видим къде ми е кацнало прасето наско . то туй да не манна небесна само да катери . а мошаци е за троловете в темите дакс и нуси е манна небесна то само катери . мухахаааааааа
проклети мишкуняци защо падат защоооооооооооо. клиентите ми фалират за бога
интересно че вчера паплачта в еврейския Форум DAX каза че ще ходи нагоре и аз автоматично пуснах късаците защото както се вижда то веднага обръща надоле
Охаааа.яната как кърти.явно китай и япония са фалирали ама още не смеят да кажат.според мен до 107.777 няма спирка че там има апетитни бомби.чак там ще затворя някои къси
Коментар