IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Яната подскочи като опарена от тая бомба на 1м

Коментар

• яната много ми харесва . япония и китай са тотално вече фалирали . нека да ги оставим малко да глътнат глътка две смог и после започва търминейшъна

яноуууууу

Коментар

• що се напъвате . аз съм с бомбите и винаги ви клецкам

Коментар

• охааааа браво мошаци

Коментар

• опаааа жълтата линийка на майкъла ви спече а мошаци

Коментар

• охоооо евреи пак ли се напъвате . бутнете още малко да ви изпукам от тука една къса и да залебя

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                ура ура ура . фашиста напълни гапа . а що проста паплач пускаше фашисти за 50 000 щото щяло да расте .хохохохо хахахахаха . а че стоповете от по 100 еврака заминаха никой не казва

абе ного лоши тия отчети бе . Ного . и клиентите ми вече фърлиха кърпата

проклети мишкунаци . защо падат . аз съм фундаменталист и ги разбирам нещата . трябваше до сега да катерят
                нека да катерят малко че днес закрих една къса и да мога да си я пусна пак

Коментар

• е браво . направо много ме изненадахте мошаци

Коментар

• ура ура ура . фашиста напълни гапа . а що проста паплач пускаше фашисти за 50 000 щото щяло да расте .хохохохо хахахахаха . а че стоповете от по 100 еврака заминаха никой не казва

абе ного лоши тия отчети бе . Ного . и клиентите ми вече фърлиха кърпата

проклети мишкунаци . защо падат . аз съм фундаменталист и ги разбирам нещата . трябваше до сега да катерят

Коментар

• БАААААААААААААААСИ КЕФА ЯНАТА КАК ИЗФЪРЧА ОТ 110

Last edited by the architect; 05.04.2016, 20:04.

Коментар

• охооооо. ръъъъъъъст ръъъъъст евреииииииииии

Коментар

• опааааааааааа. я да видим къде ми е кацнало прасето наско . то туй да не манна небесна само да катери . а мошаци
                          е за троловете в темите дакс и нуси е манна небесна то само катери . мухахаааааааа

Last edited by the architect; 05.04.2016, 11:57.

Коментар

• проклети мишкуняци защо падат защоооооооооооо. клиентите ми фалират за бога

интересно че вчера паплачта в еврейския Форум DAX каза че ще ходи нагоре и аз автоматично пуснах късаците защото както се вижда то веднага обръща надоле

ръъъъъъъъъъъъъст евреииииииииииии

Коментар

• Охаааа.яната как кърти.явно китай и япония са фалирали ама още не смеят да кажат.според мен до 107.777 няма спирка че там има апетитни бомби.чак там ще затворя някои къси

Коментар

• Охааааа направо на ционисткото 9666.дано запълни гапа долу да затворя някоя къса.ръъъъст фашистиииии

Проклети мишкуняци защо падат клиентите ми клиентите ми .ще фалират

Коментар

Working...
                                X