If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ко стааааааа мошациииииии. вчера добре прибрах от крайното изсипване . ама вие наистина много си вярвате . а сополът на всички сополи предстои . няма да има друг такъв
днеска гледам еврейският зехтин е направил гапче което казва че върхо е тука близо . значи скоро ще ви завлека на бомбата на дневна на 40 което е неизбежно . дори и смърта и данъците не са толкова сигурни .муха
евреииииии. страхотно се пъните ама сте максимум до тука и после започва хубават а сеч . аз сън запускал късаците пак . мухахаааааа. Мухооо кажи ръъст еврейче ск...............
гледайте сега от тука как прибирам пари от евреите . мухахааааааааааа
евреииииии. страхотно се пъните ама сте максимум до тука и после започва хубават а сеч . аз сън запускал късаците пак . мухахаааааа. Мухооо кажи ръъст еврейче ск...............
опа. то линиики на майкъла имало . едната сме я стигнали значи макс синята на 50 точно и сте до там . най много . после ви закарвам първо на 40 пък после на 20
Така браво евреи.хима най накрая би обема си на 1.10.разбира се би го с ваша еврейска помощ но пап..... форумна нищо не разбира от това .затова съм казал че бъдещата цаца не трябва да бъде съжалявана за бъдещото пържене в тигана, което предстои. Та така следващите седмици и месеци може би, са за ръст на хима,а евреите от западна европа хамерика азия ще падат яко
Коментар