IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде кажете сбогом на еврейския зехтин от 48,358
    що паплач чака 50 да затвори не е истина

Коментар

• Късо на фашиста на 10000 и 10035.8. Усещам милионите как напират да ги взема

Коментар

• иначе тука при прасето наско са наместили евреичетата бомба на 4444. така че може да зареждате сметките и ще ставаме милионери от любимото ми 4444

ама гледай ги каква чуторка са си нарисували бичеса

Коментар

• ко стааааааа мошациииииии. вчера добре прибрах от крайното изсипване . ама вие наистина много си вярвате . а сополът на всички сополи предстои . няма да има друг такъв

днеска гледам еврейският зехтин е направил гапче което казва че върхо е тука близо . значи скоро ще ви завлека на бомбата на дневна на 40 което е неизбежно . дори и смърта и данъците не са толкова сигурни .муха

Коментар

• ари ма падайте че да лебя бичес от мошеландия

Коментар

• късо късо пак от тука евреиииииииииииииииииии

Коментар

• Архи тея да не направят едно последно рали на индексите та да напускаме още късаци

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  евреииииии. страхотно се пъните ама сте максимум до тука и после започва хубават а сеч . аз сън запускал късаците пак . мухахаааааа. Мухооо кажи ръъст еврейче ск...............

гледайте сега от тука как прибирам пари от евреите . мухахааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    евреииииии. страхотно се пъните ама сте максимум до тука и после започва хубават а сеч . аз сън запускал късаците пак . мухахаааааа. Мухооо кажи ръъст еврейче ск...............

гъци гъци гъци пиленца тука да ви изпапкам .

Коментар

• опа. то линиики на майкъла имало . едната сме я стигнали значи макс синята на 50 точно и сте до там . най много . после ви закарвам първо на 40 пък после на 20

Коментар

• ко са пъните и за зехтина бе най много на 48,853 да отиде после ще ви разкостя

Коментар

• виж ги ие виж ги ие . виж ги тия евреи как бързат да отскочат от мойте бомби

Коментар

• евреииииии. страхотно се пъните ама сте максимум до тука и после започва хубават а сеч . аз сън запускал късаците пак . мухахаааааа. Мухооо кажи ръъст еврейче ск...............

Коментар

• Така браво евреи.хима най накрая би обема си на 1.10.разбира се би го с ваша еврейска помощ но пап..... форумна нищо не разбира от това .затова съм казал че бъдещата цаца не трябва да бъде съжалявана за бъдещото пържене в тигана, което предстои. Та така следващите седмици и месеци може би, са за ръст на хима,а евреите от западна европа хамерика азия ще падат яко

Коментар

• мамо мамо мамо на зехтина какво му се пише . ако не го закарам скоро на 20 доларески наси една работа

Коментар

Working...
                                X