If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мда . няма бягане от бомбите . тази на 4н прасето хубаво ви дръпна надолу
само това зло ме изненадва още . като гледам . много го опъват нагоре и много бъдеще за злото не виждам . то бива бива помпане . определено 1406 му е финала ако ще го вдигат още после яко надолу
е не е истина . гледам си аз мача и няква тъпа мелодийка върви като бекгрунд на коментарите . ама усещам че квиченето на тази музичка ме изнервя . и си викам аба този давид гета може ли такава скапана музичка да напише за световното . и изведнъж ЕВРИКА . та той се казва Давид . и поглеждам в нета и ......................... баща му еврейн . АМАН
хахахахахах то сега ще излезне че и на Ахмед Доган баща му е евреин и затова така ни ***** откакто са на власт
е не е истина . гледам си аз мача и няква тъпа мелодийка върви като бекгрунд на коментарите . ама усещам че квиченето на тази музичка ме изнервя . и си викам аба този давид гета може ли такава скапана музичка да напише за световното . и изведнъж ЕВРИКА . та той се казва Давид . и поглеждам в нета и ......................... баща му еврейн . АМАН
Лошо лошо . В темата за избушеняците оптимизъм и химичесси оръжия еврейските тролове веднага се активираха .вижда се кои са .усещата болезнената болка която усещат отзад при ръстовете на избушевняците.не си и помисляйте че всички тези хоря търгуват .не не търгуват.те търгуват само с душата си .продали са я на мошаците за 4 лева на коментар.мухахааааааа
Коментар