If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
всъщност чутората като формация не е чутора а фашистки орел . затова тя е основополагаща фигура в графиката и емблема на борсити . има си две крилца и главичка и вика Пии Пииииии пиленце
между другото сега гледам в Нетя , американския орел и фашисткия орел . никаква разлика. какво ми подсказва това . американците мошаци и фашистите са едно и също
за пореден път съм Ного доволен как разказах играта на мошаците . те просто колабираха . директно им вливам три инджекции адреналин за да ги разбудя малко за следващия бой
честно да ви кажа аз от тука изпуках една къса и нещата взеха че излязноха . а иначе мошаците много застрашително закатериха нагори . чак ме изплашиха . дори се препотих.ноооооооо с бомбата ги натаковах
сега какво наблюдаваме на фронта . евреите падат но понеже фашистите са им първи приятели не ги пускат надолу . защото ако ги пуснат, фашистите си отиват . а евреите не могат без фашисти . те са като дупи и гащи
охоооооо ново дъно на прасето наско . е бряво. а те, форумната паплач пускат дълги както винаги . ох боже майкоооо защо е толкоз проста тая форумна паплач , пък и паплачта изобщо
Коментар