If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
амерканско еврейската паплач се мъчи да дигне индексите но , мъка мъка . още не съм видял теста на бомбата на 4н . смятай още що прост американски народ ще оставя гладен с изпраскани стопове . ай наздаравичка. яхуууууууууу
евреи , потресен съм . днес това момиче се хвърля от шестия етаж . в момент в който ансъмбълът по гимнастика заминава за КЪДЕ - ЗА ИЗРАЕЛ . ЗАЩО СКАПАНИ МОШАЦИ ВАШЕТО ИМЕ ВИНАГИ Е СВЪРЗАНО С МЪКА ЗА БЪЛГАРИЯ . ЗАЩО ???????
жива да не бях . нови дъна и пукане на стопчета . аз да ви кажа тука преди 4н бомбата затварям всичко и спирам да играя само ще гледам сяйр че с тези високи маржини от 16 юни ще е опасно . но съм предоволен от последните дни
той марджина нали е само за евровите двойки и европейските индекси. джъткай янките и яната
жива да не бях . нови дъна и пукане на стопчета . аз да ви кажа тука преди 4н бомбата затварям всичко и спирам да играя само ще гледам сяйр че с тези високи маржини от 16 юни ще е опасно . но съм предоволен от последните дни
Ще ви издам и един друг таен начин на търговия.ето го и него.сядам значи вкъщи на масата на саладка и ракиика и почвам да разсъждавам.изведнъж губя доверие.губя доверие в жената колата съседите общността. Банките. И като загубя така доверие и веднага изпуквам къса на платформата щото след като съм загубил доверие значи всичко ще пада
Коментар