IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз съм къс от великото 18358 като гледам как вървят индексите нищо чудно да ги бутнат с едно вдигане на лихвите този месец, тъкмо и да падне и тая яна, че що бомби остави горе във високото не е истина

Коментар

• борсуци еврейски за свещеното 18358 ли се напъвате бе . до утре ще съм ви ........... сещате се

Коментар

• падай казах . отмъщението на бомбите идва и заради едното 10000 аз ще лебя още повече . толкова сте глупави . хахахахохохохохох

Коментар

• пак отбелязвам за тези които не вярват в еврейската конспирация срещу чистата българска раса . всичкото индекси в еврейският свят растат само ние сме червени

но те са безсилни срещу мен . ще ги ........................

Коментар

• падай казах еврейска сган . аз съм предначертал бъдещето ви . бомбите скоро ще ви разкатаят

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Късо от бомбата на 1н 9920 евреиии.айде че днес почвам да ви т..........
              дали ще стигне и до бомбата на м15 да пусна къса и от там

Коментар

• абе тия ваще тролове от темите дакс макс и факс почнаха да дават прогнози . егати смешниците . сега всички заедно Монтозавъра скапаното еврейче ще са продали на върхо

Коментар

• аре еврейчета че онождането започва . падай казах скапани евреиииииииииииииииии

Коментар

• Късо от бомбата на 1н 9920 евреиии.айде че днес почвам да ви т..........

Коментар

• Ко стаааа с ръстовете бе еврейска сган .айде пак напусках къси ще ще ви ........скоро

Коментар

• хахахахаа страх от синята а. страхххххххххххххххххххх

Коментар

• ко ста еврейчета . гледам ващи прости тролове от темата дакс макс и дърт еврейн се правят на велики трейдъри и се радват на ръстовете . а те милите една сделчица през живота си не са направили освен ония 4 лева .

сега аз пускам къси от тази синята щото тя ще ви размаже . не сте уважили и оранжавата . абе ще ви ракажа играта скапани мошаци . еййййййййййййй. ще ви .... еййййййййййййй

Коментар

• колко сте отзивчиво прости . благодаря ви еврейски тролове от инвестора

Коментар

• хахахахаааа . падай еврейска сган проста

прибирам

Коментар

• добрютро еврейчета и еврейски тролове . пак се вихрите по форумите все едно разбирате нещо . а сте толкова прости .

късо от бомбата на 15 мин на фашиста и синята . днеска ще ви разкатая . пъненето е само в моя полза . това ще е най великият фалит или катастрофа която сме виждали до сега . ще си го получите . късооооо за светлото бъдеще . хахахаххохохохохохо

Коментар

Working...
                                X