If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и аз съм къс от великото 18358 като гледам как вървят индексите нищо чудно да ги бутнат с едно вдигане на лихвите този месец, тъкмо и да падне и тая яна, че що бомби остави горе във високото не е истина
пак отбелязвам за тези които не вярват в еврейската конспирация срещу чистата българска раса . всичкото индекси в еврейският свят растат само ние сме червени
но те са безсилни срещу мен . ще ги ........................
абе тия ваще тролове от темите дакс макс и факс почнаха да дават прогнози . егати смешниците . сега всички заедно Монтозавъра скапаното еврейче ще са продали на върхо
ко ста еврейчета . гледам ващи прости тролове от темата дакс макс и дърт еврейн се правят на велики трейдъри и се радват на ръстовете . а те милите една сделчица през живота си не са направили освен ония 4 лева .
сега аз пускам къси от тази синята щото тя ще ви размаже . не сте уважили и оранжавата . абе ще ви ракажа играта скапани мошаци . еййййййййййййй. ще ви .... еййййййййййййй
добрютро еврейчета и еврейски тролове . пак се вихрите по форумите все едно разбирате нещо . а сте толкова прости .
късо от бомбата на 15 мин на фашиста и синята . днеска ще ви разкатая . пъненето е само в моя полза . това ще е най великият фалит или катастрофа която сме виждали до сега . ще си го получите . късооооо за светлото бъдеще . хахахаххохохохохохо
Коментар