If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
въпреки че сега погледнах и вчера и на дневна се е появил най голям обем . така че може би ще имаме ново дъно . другите обеми на 1н и 4н са по нагоре . не е сигурно ново дъно но е доста възможно
Наздраве Архитекте вече сме в 90 те години. Петрола е 6-13 долара остава да си пуснеме някоя VHS касетка на видеорекордера. Много ЯКОООООООО . Хахххххххххххххх Перуката е велик не може да не си признаем. Връща времето назад. Като лудия професор от едноименния филм.
прав си мюлер . нека петролът задържи на тези нива . но най вероятно няма и ще избичи яко нагоре . ако задържи така лятото вече може и на левче да падне щото вече всичко ще е фалит и едва ли ще му е до бендзин
ай наздраве гълъбици . важно е всичко да върви надолу и по скоро да фалирам нашия прекрасен свят изпълнен с прекрасни хора . особенно по форумите
интересно движение направи наско вчера отскочи до свещеното 8358 и после отиде до свещеното 8531
ама спокойно още не съм натиснал хубаво . долу целите чакат . а те са много надолу
наско 4444, 4000, 3581, за по надолу пак трябва да погледна . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Един приятел ми сподели, че нашенските бъкети хвърлили кърпата по отношение на петрола Forex359 - промяна при петрол
21 април 2020, 21:33
Здравейте,
Предвид пазарната ситуация в момента на щатският петрол, котировките и търговиятана на тикер "usoil" в платформата FOREX359 са временно спрени.
Ако имате въпроси, моля свръжете се с нас на телефон 02 81 000 95 или на мейл globaltrader@elana.net
Поздрави,
Изчаткаха и чуждестранни мастодонти ETN /ETC моя още се котира. Може утре да предаде богу дух. Божа работа.
Един приятел ми сподели, че нашенските бъкети хвърлили кърпата по отношение на петрола Forex359 - промяна при петрол
21 април 2020, 21:33
Здравейте,
Предвид пазарната ситуация в момента на щатският петрол, котировките и търговиятана на тикер "usoil" в платформата FOREX359 са временно спрени.
Ако имате въпроси, моля свръжете се с нас на телефон 02 81 000 95 или на мейл globaltrader@elana.net
Наздраве Архитекте вече сме в 90 те години. Петрола е 6-13 долара остава да си пуснеме някоя VHS касетка на видеорекордера. Много ЯКОООООООО . Хахххххххххххххх Перуката е велик не може да не си признаем. Връща времето назад. Като лудия професор от едноименния филм.
Абе тия плюс минус 100 процента за минути време ги нямат за нищо. Ти помниш ли такива движения при такива активи аз не? Почва да ме избушва на смяхх. Тест тест да не го изкарат на долар след полвин час. Хаххххх
Коментар