If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на нея ясно се вижда че сме тръгнали да тестваме най яката трендлиния на дау. докато не я тестваме следващите година две забравете за край на кризата . еххххх къдей сега жабока да изреве . КРРРКРРКРКРКРКРРКРРИЗААААААААААААААААААААААААААААА А
добрютро мастър Арчибалд, - победителя на Давид Шаломон от голдман шаш, барабар с батальон подмолни ханукяри антураж и повелител на подлия коварен чарт Чини ми се, вероятно ще се съгласиш, че дажо се търкаля от бомба до бомба
А щом се намира между две бомби, все една от тях ще избумти
Затова, бутай го на профит и здраве да е
Тези фигурки ги знаех, като "бесилка" и "чук и наковалня". Имат си ли логиката. А и май е още рано да видим изпуснатите пеликанчетата на давид шаломон, с които да бърника из моделите
така е преци . дау жонс го командват бомбите на архитекта .
аз затова бях много ербап с късите щото дау си стигна бомба на дневна и веднага след това падна
освен това нивото 11358 на даксот е най големият екстремум на седмична на моя CCI 14 индикатор от 1970 година насам . ти знаеш ли какво е това . това е чук върху дакса и той пада от 11358 . хихихихихихихии
а ето и графиката на дау жонс където моята бомба на дневна го сваля
аааа преци . даксот освен това го дърпат и много други неща долу . дълго е за обясняване . и този сетъп дето около 10 години съм го гледал как е безотказен - нещата ще се случат надолу и господин давид соломон от голдман сащ няма шанс срещу арчибалд
вчера даксот го изсулиха накрая и за един пип не тества обема първенец на 5 мин . значи в понеделник ще имаме ново дънце и изтрепване на стопове на бичаци
а инак на седмична даксот си направи един от любимите ми модели . доста време съм го наблюдавал и е безотказен . така че другата седмица ще бъде страхотна и перуката ще се прави на ербап на Китай защото така му е заръчал господин давид соломон шеф на голдман саш
добрютро мастър Арчибалд, - победителя на Давид Шаломон от голдман шаш, барабар с батальон подмолни ханукяри антураж и повелител на подлия коварен чарт Чини ми се, вероятно ще се съгласиш, че дажо се търкаля от бомба до бомба
А щом се намира между две бомби, все една от тях ще избумти
Затова, бутай го на профит и здраве да е
Тези фигурки ги знаех, като "бесилка" и "чук и наковалня". Имат си ли логиката. А и май е още рано да видим изпуснатите пеликанчетата на давид шаломон, с които да бърника из моделите
вчера даксот го изсулиха накрая и за един пип не тества обема първенец на 5 мин . значи в понеделник ще имаме ново дънце и изтрепване на стопове на бичаци
а инак на седмична даксот си направи един от любимите ми модели . доста време съм го наблюдавал и е безотказен . така че другата седмица ще бъде страхотна и перуката ще се прави на ербап на Китай защото така му е заръчал господин давид соломон шеф на голдман саш
точно преди един месец на 1 април изцакаха този крос на еврака . избиха ми стопаците . нооооо
като тръгна да катери си знаех че шще върнат до него . алилуя
Коментар