If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
спомняте ли си тая малка бомбичка на 1 мин на 10213,58 отпреди месец . три пъти давидчо соломонов се засилва към нея и три пъти за пип , два не я тества . дори се беше засилил и четвърти път от 11111. хи хи
тоя път обаче ще ви дръпна надолу и ви изтрепа стопаците даксажии
Бутай даксот казах за 10214 и да фалирам бичацииии
като гледам днес може и да чукнем 10000. Просто технологиите много се опъват и поддържат дакса. Нали всички много разчитаме на технологиите. Те са велико нещо. Хора не ни трябват
и пак казвам . вирос 19 това съм аз а не някаква измишльотина която соросоидите пробутват по техните цукербергски медии.
има ли някоя медия или правителство която да не е притежавана от давид соломон шевввввввввв на голдман саш - НЯМА
хубавото е че скоро като дойде истинската новина всички ще забравят за измишльонтината 19 и ще пискат само за паричките си .
ай падай даксот . стига се се въртолил пред неизбежното
гледам че цукърбърг нещо напъва петрола за нови върхове но си мисля че този мега екстремум на 27,50 ще му охлади страстите и лекинко полекинко ще го закарам на 10 доларески отново
облизвам се пак за къси на дакса че с това пресичане на трендлинииката че и страхотен тест , нещата ще станат страхотни . че и долу много неща дърпат в бездънната черна дупка на соросоидните борси .
eей мноу ме кефят едни такива статиики , купеняшки соросоидни , дето да видят малко спад и веднага ги пускат в нета 666. ами що онзи ден като дигахте айкановци не я пуснахте тая статия ами сега се сетихте като пада . то и баба вуна може така
Кайл Бас: Предстои депресия в САЩ, но кризата ще е още по-тежка в Китай
Коментар