IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ааааааа ето от къде идва оптимизъма на соросоидите

обърната главичка на дау жо си нарисували . аха . ясно . направо изтръпвам от страххххххххххх . хяхяхяхяяяяяяяя

Коментар

• безотказно

давид соломон и той се наяде

Коментар

• тук веднага се прибират късите насковци че давид соломон и той иска да яде

Коментар

• соросоида пак лапа петрол веднагически

Коментар

• мноу приятно съборих наско от бобмата

не ще да пада бичи бичи . ама накрая го съборих

Коментар

• соросоидът мноу бързо лапа петрол . а така соросоид наяж се с петрол . хяхяхяхяяяяяяяяяя

че и обърната главичка ше ми прай на бомбата . на тарикат се прай соросоида

Last edited by the architect; 21.05.2020, 14:17.

Коментар

• Коментар

• добре съборих наско от бомбата а мистър андерсон

Коментар

• уау нови дъна на даксот . какво става за бога братя не купувайте

Коментар

• най обичам да се надигравам на борси със соросоида на една минута . там аз съм 100 процента на пичалба а той е сто процента на валат . ше въртоли въртоли колко да въртоли на 1 мин .
                      ето и сега оня се напъва . аз му бамкам на 1 мин една къса и оня е валат .

асиси асиси ​​​​​​​асиси

​​​​​​​

Коментар

• късо пак на даксо от 11111 бе цукерберг

Коментар

• тоз петрол като гледам как се пъни няма да спре на 3,33333

туй да ви кажа са го приготвили за 3 цента . просто на никой няма да му е до бендзин

Коментар

• напримерно вчера соросоида бичи срещу бомбата на злото . аз пускам за надолу той бичи аз пускам той бичи

е накрая кой победи . ами разбира се че аз бе соросоид тме . хяхяхяхяхяхяяяяя

Коментар

• Тоооочно така соросоид. Не мога да опиша напрежението което се е насъбрало. Сигурно във вселената не се е набирало такова напрежение до сега. Ама аз със мойте приятели от марс ке те оправя соросоид. Хяяхяпяпяя

Коментар

• Еййййй соросоид . Ти срещу обема на обемите на 10700 ли ще играеш бееееееее. Тме.

Коментар

Working...
                                X