IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Архитекте да не си бомбандирал Белия Дом Фокс Нюз информира, че в бункера се крие президента Тръмп. ЦЦЦ. По принцип прилагат изпитана технология за изпускане на напрежението, за да не се взриви съда от налягането, но в случая мисля че нещата няма да свършат добре. Когато прекалено, често повишаваш ненужно налягането и то прекалено рязко въпреки предпазните клапани материала на съда се скапва и накрая нищо не може да го спаси. Просто се разпада от само себе си дори без натиск-

Коментар

• късооооооо на дакса от свещеното 11853. последни издихания на соросоида. лятото започна . идва сечта

Коментар

• абе соросоида лека полека си нарисува дясна ръчичка на главичката . е браво бе

Коментар

• чакам си още и падането заради празника 24 май на който ние празнуваме а соросоидите падат . така че това което се задава ще е много брутално ми се струва

Коментар

• падай падай от бомбата на дневна на сипа соросоид . хяхяхяхяяяяяяяяяяяя

Коментар

• приятно падане на даун жон от бомбата

Коментар

• соросоида сега чертае дясна ръчичка на обърнататата гравичка на дакса. общо взето ще е една от последните му . юни е тук , лятотото е тук , апокалипсисът е тук

късо

Коментар

• соросоида бързо лапа от бомбата на дау и сипа . хубаво че затворихме нали апокалиптоси

Коментар

• що пада даксот бе соросоид . къде ти изчезна сутрешния оптимизъм . хяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• сопол на дакса от бомбата . кой е в играта

Коментар

• Охоууууууу. Оня е вдигнал петрола чак на свещеното 35.8. Оооо да ви кажа 3.58 за петрола после ще му е малко. Мисля че дори ще удари 1.358. Все пак и отрицателен както видяхме може да стане.

Коментар

• късо пак от бомбата на дневна на сипа

Коментар

• късо на дакса от бомбата

Коментар

• добрютро пиленца. и ква стана тя.

соросоида в петък вика на всички приготвяйте късите приготвяйте късите нашата кукла с перуката тръмп ще прави изявление за китай ще бъде много лош и ще накаже китай, пък то кво стана, нищо и соросоидите избичиха.

шшшшшшшшшшшш алоуууууууу аз да не съм от вчера че да не знам соросоидските номера . той соросоида ще ви чака да напускате къси и да пусне сополо надолу. ъпсурт

сопола ще стане когато най малко очаквате. като гръм от ясно небе. я кога е ясно небето . когато си е лято , навън пиче и вие си пиите коктейлчетата в разговори за светлото бъдеще

хяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• Архитекте точиш ли ножа за късите. Янките са разгърмяха с пищаците. Да видим дали ще има ефект на пазара- Остава и милициите да се намесят.

Коментар

Working...
                                X