IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• уоп уоп соросоид . еврака и той е близо до 123456. удрииииииииииии

а пък после парапет като започне апокалипсисът . ииииииха

Коментар

• един безмислен свят си отива с една безмислена курекция . късо на дакса от апокалиптичното 12345,67

дори и обем на 1 мин не можахте да направите . толкова беше бемислена тазу курекция

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        хей хеййййййй приятели

имам най хубавата новина за вас от днес

ГОСПОДИН ДАВИД СОЛОМОН ШЕФ НА ГОЛДМАН САЩ СЕ ОБАДИ

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРИЯТЕЛИ ЗА ЧУДЕСНАТА НОВИНА . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяя

Goldman Sachs захвърли прогнозата си за рязък спад на американските акции
        но това което се появи днес ми дава много увереност за идните дни

Коментар

• такаааааааа

абе вие знаете ли че днес соросоида тества точно тук най големия обем на 4н на дау до сега . по принцип не вярвах че ще го тества защото бъдещия апокалипсис предполага къде по големи обеми на 4н от този . но соросоида иска да трепе стопове .

е соросоид . който гледа обема знае как да си нареди картите .ибря
          ще си играем с теб толкова хубаво но новия ми летен лагер на морето . уха

пак казвам . не вярвам на обемите . вярвам само на кросовете

Last edited by the architect; 03.06.2020, 13:43.

Коментар

• всъщност вчера със сирените беше дадено началото което по принцип започна февруари ама сега соросоида се напъва да замаже миризмата на фекалии. но не не можеш соросоид.

Коментар

• съвсееееееееем съвсем близо сме до апокалипсиса . днес дакса тества 123456 еврото тества 1234656

и се почва . хяхяхяхяхяяяяя. най накрая да занулим залетия с фекалиии соросоиден свят . хяхяхяхяхяхяхяяяяяяяя
              Last edited by the architect; 03.06.2020, 13:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                ей тука вече ол ин соросоид..
                както рипна, дано си хеджирал
                стискам палци!

Коментар

• късо пак на дакса и даун жонс

Коментар

• абе каква е тая прогноза бе господин давид соломон шеф на голдман саш като случилото се досега е напълно обратно

аааааааа знам аз . знам че прогнозата е несполучлива защото ти си просто един давид соломон . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяя

Коментар

• хей хеййййййй приятели

имам най хубавата новина за вас от днес

ГОСПОДИН ДАВИД СОЛОМОН ШЕФ НА ГОЛДМАН САЩ СЕ ОБАДИ

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРИЯТЕЛИ ЗА ЧУДЕСНАТА НОВИНА . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяя

Goldman Sachs захвърли прогнозата си за рязък спад на американските акции

Коментар

• късо пак на сипа от бомбата

Коментар

• оооо да да . дясното рамо на дакса на седмична е тук и е почти завършено . после содом и гомор

Коментар

• петролът вече си гарантира 5,570 за дъно . нека се напъва . ще го закарам на 0

Коментар

• до 4 юли празника на соросоидите всичко ще бъде потопено яко

Коментар

• толкова сме близо до обръщачката и толкова красива ще бъде тази обръщачка. наистина тогава всички ще забравим за вироса 19

Коментар

Working...
                                X