IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• изпуквам 200 къси дакса от бомбата и тука затварям

Коментар

• абе много бързо отскача тирикато от свещеното 12345 . защо пък му е толкова важно . нещо със луфтханза ли е свързано или с дойчо банк . не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Цайс, поздравявам с таа убава песен и тоо убав певец всички ъпърляци-салфеткажии.

Коментар

• поздравче !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=80om-5wlBxc

Коментар

• тука напусках 100 и 100 равно на 200 дакса от бомбите и соросоида пак е валат . хиихиххихихихи

какво като ми бичи нагоре . аз когато трябва го правя на две стотинки

Коментар

• да ви кажа като говорим за пукани чушлета аз най обичам така да ги залея с чесънче магданозец и оцетец и после как сладко ги папкам с мастичка - не е истина

ето днес със свещеното 12345 има м повод да се поглезя с пукани сладки чушлета . няма бягане от свещеното 12345 на дакса - много е красиво

чук чук 12345 и стопчета на даксажиичета заминават

Коментар

• разбира се соросоида давид соломон от голдман саш много инвестира в такива леки жени за подтискат те нас бедните мъже .
                това си е соросоидна манипулация на чисто фройдиско ниво

нооооооооооо. но идва ден когато тия всичките ще бъдат изметени . хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

опа сега се сетих фройд и той е соросоид . значи не му вярвам . хяхяхяхяхяяяяяяяяяяяя

Коментар

• пак се върнахме на старата песен. само това ни интересува вече . всичко отмина . започваме с муцунките дебелите чичковци и чалготечките

КАКЪВ ПРОПАДНАЛ ПОШЪЛ СВЯТ

Филип почувствува, че навлиза с мислите си в някакъв дребнав и пошъл свят, и сам се усети нечист. Ем. Манов

Last edited by the architect; 04.06.2020, 13:27.

Коментар

• ей това е играта плямпита

на 1 минутка пускам 100 къси дакса и веднага събарям соросоида . то на дневна ако трябва да го чакам ще ми се изчака чакането . а на дневна така кротко и напоително се пускат маааааааалки късички за апокалипсиса който започна февруари но никой не ви казва

Коментар

• Уоп уоп уоп пукат пукат стопчета на наежени даксажиичета като пукани чушлета

Коментар

• бутай бутай дакса за 12345 хахахахахааааааааааааа

Коментар

• много е бърз в отскоците цукъбрърга а

Коментар

• Мисля, че до изборите саломончо ще рита нагоре(че на тръмпи друг коз не му остана)

Коментар

• какво искали жените . ай да ви се невидят и жените . искат късооооооо

късо на дакса от бомбата . късо на сипа от бомбата . дааауууууууууннннннннн жоооооооооооонсссссс

Коментар

• добрююююююююююютро захърчета

даун жонс който от тази година така вече щял да се нарича и направил малко връхче на 26358 . случаеноссссссссссссс

чакам все пак тест със шипче днес на 26413,58 и вече се потегля . няма нещо което соросоида да не изтества . няма нещо нещо което да не прецака . целта е само една

ДАУ ЖОНС ВЕЧЕ ЩЕ СЕ КАЗВА ДАААААААААУН ЖОНС . ИБРЕ

Коментар

Working...
                                X