IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ко стана с оптимизма уа соросоиди . бомбата нещо ви попари оптимизъмът . хххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

леекинко пак прибирам . квото съм напускал по време на оптимизъмът

Коментар

• обаче тоа соросоид как бързо отскочи от бомбата на дневна . само я пипна и веднага агнешко от израел . ххххххххххххххх. хубаво че там затворих късите че сега щях да съм валат

иначе за падането го чакаш цяла седмица мазния соросоид

Коментар

• ето например сега при петрола .

цялата мъка беше заради една малка бомбичка нетествана за 1 пип . соросоида я стига и аз наблъскмав ол иновете от нея . защото от такава бомба падането е 100% сигурно

Коментар

• общо взето при това падане на дау от 3 бона надолу за един ден сульо и пильо напускаха къси нормално е соросоида да ги изчисти . затова вие не можете да се преборите със соросоидите. мога само аз . ххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• [QUOTE=the architect;n3614622]късо на петрола от бомбата

И петък е ден на господин Соломон от Голдмън Шаш

Коментар

• късо на петрола от бомбата

Коментар

• късо пак от 10000. нормално е да имаме втори тест . соросоидчето никога не оставя нещо нетествано поне два пъти

Коментар

• точно така соросоид милиардер . късо от бомбата . хххххххххххххххххххх

Коментар

• знаех си че този милиардер със соросоидното име Леон Купърман ще излезе измамник . не ми нарисува обърнатата кратунка на дакса. цццццц останаха ми висящи къси

Коментар

• айде купърман почна да рисува дясно рамо на дакса . напусках късите

Коментар

• Харесва ми харесва ми това еврейско име на мириардера Леон Купърман . Ххххххххххх

Коментар

• Ихаааа. Соросоида си нарисува на дакса обърната кратунка с дъно на 12135.8
                          много съм доволен соросоид. Все още не съм пуснал късо само затварям дългото. Ххххххх

Коментар

• Също така бааавно и мазно соросоида вдигна от 12135.8 хубавко че затворих късичките. Сега почва облизването че днес май се очертава да е брутално

Коментар

• Ха

още един соросоид мазен се появи на хоризонта . Дава съвети хххххххх
                              Леон Купърман: Индивидуалните инвеститори ще свършат "в сълзи"

леон и ман фамилиите са им любимки като халва любимка. Хххххх

16 Юни 2020 09:40

Коментар

• Общо взето соросоида с вчерашните изявления на своите фед кукли се опита да намами милиарди народ и им каза купувай . Но аз знам измамника сорос как действа знам и бомбите как действат и скоро чакам бужественярски сопол надолу че много ядрена енергия се е насъбрала.Ххххххххх

Коментар

Working...
                                X