IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• късо на сипа

Коментар

• тука съм много доволен от дългите които напусках точно от дъното . защо

защото соросоидчето почна да рисува нормална кратунка на дакса . ЗА БОГА , НОРМАЛНА КРАТУНКА ПРИ ДАКСА - ТАКОВА ЧУДО НЯМА . ВЕДНАГА ДЪЛГИ

ПРИ ДАКСА ИМА САМО ОБЪРНАТИ КРАТУНИ СОРОСОИД . ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ. НИКОЙ ПАК НЕ ИЗМАМИ

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тъй си е, Тук е Мека-та на ТА - чартът
        Може да се ползват некои идеи на Киоши Ито и да се анализира с числа. Но какво е числото - то е като Всемира... Мирозданието...,
        А като рече "Кръстът", се сетих за едно писание, от един от Апостолите, недокументирано, и съществуващо в гностичните анали на акашата - "Аз, в тялото си смъртен, но в душата вечен, до последната искра любов, Богу се моля - да ме пази, напътства и огражда от всека злоба, безчестие или прокоба,..." и т.н.
        Амeн Да се съобразим с избушеняците на чарта
        Така е Преци. Много ми харесва как се изразяваш . В твоите думи няма злоба и заяждане , доста рядко срещано в днешни времена . От словата ти се лее спокойствие и оптимизъм подплатени с много добра словесна еквилибристика . И макар изказа ти да е толкова благ и нежен , като на един Соломон Паси /хххххххххххххххххххххх/ аз много те уважавам преци . Наздраве !

Коментар

• абе вие видяхте ли какво е станало нощеска . напусканите ми къси на дакса от горната бомба се затворили на долната . сега пак напусках къси за ново дъно .

обаче забелязвате ли как еврейчето сорос бързо лапа агнешко от израел от долната бомба, иначе от горната докато падне 9 месеца минаха . ххххххххххххххххххх

Коментар

• добрютро Пухи, бухтичка сладка бабина . обичам те. ти ще покажеш как дори и с простите неща като атомите, без да сме много развити и много Хай могат да се постигнат много работи ххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

така е прециславе . тук е неподправения чарт . чистата истина . чистата графика . най бруталното откритие направено от простосмъртните чиляци а именно от мен - КРЪСТЪТ
              Тъй си е, Тук е Мека-та на ТА - чартът
              Може да се ползват некои идеи на Киоши Ито и да се анализира с числа. Но какво е числото - то е като Всемира... Мирозданието...,
              А като рече "Кръстът", се сетих за едно писание, от един от Апостолите, недокументирано, и съществуващо в гностичните анали на акашата - "Аз, в тялото си смъртен, но в душата вечен, до последната искра любов, Богу се моля - да ме пази, напътства и огражда от всека злоба, безчестие или прокоба,..." и т.н.
              Амeн Да се съобразим с избушеняците на чарта

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Знаеш ли какво ми аресва в тази тема Арчи - тук е чистия и неподправен чарт,
                чистата шаячена правда дет има една дума Най-важното - да оцелеем, а може и да възкръснем,
                т.е. Харесвам възкресението, има некъв катарзис у него
                Нека пада Дау-Жо колко си иска,
                ps. - както са казали битълсите - нека валИ, за нас винаги ще грее Слънце
                така е прециславе . тук е неподправения чарт . чистата истина . чистата графика . най бруталното откритие направено от простосмъртните чиляци а именно от мен - КРЪСТЪТ

Коментар

• пук пук пук . всички стопчета на соросоидни бичаци са прибрани . брутално съм добър . ххххххххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    ДАУН ЖОНС падна от бомбата

Знаеш ли какво ми аресва в тази тема Арчи - тук е чистия и неподправен чарт,
                    чистата шаячена правда дет има една дума Най-важното - да оцелеем, а може и да възкръснем,
                    т.е. Харесвам възкресението, има некъв катарзис у него
                    Нека пада Дау-Жо колко си иска,
                    ps. - както са казали битълсите - нека валИ, за нас винаги ще грее Слънце
                    Last edited by precakanoto; 17.06.2020, 23:33.

Коментар

• пук пук пук стопчета на соросоидни бичаци . ххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• ДАУН ЖОНС падна от бомбата

Коментар

• падай петролъъътт . ххххххххххххххххххх

Коментар

• тук пухи вика - тати тати виж ракетка . хххххххххххххххххххххх

Коментар

• пухи в момента наглежда асортимента

Коментар

• охаааааааа приятно съборих петролът

Коментар

Working...
                                X