If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй си е, Тук е Мека-та на ТА - чартът
Може да се ползват некои идеи на Киоши Ито и да се анализира с числа. Но какво е числото - то е като Всемира... Мирозданието...,
А като рече "Кръстът", се сетих за едно писание, от един от Апостолите, недокументирано, и съществуващо в гностичните анали на акашата - "Аз, в тялото си смъртен, но в душата вечен, до последната искра любов, Богу се моля - да ме пази, напътства и огражда от всека злоба, безчестие или прокоба,..." и т.н.
Амeн Да се съобразим с избушеняците на чарта
Така е Преци. Много ми харесва как се изразяваш . В твоите думи няма злоба и заяждане , доста рядко срещано в днешни времена . От словата ти се лее спокойствие и оптимизъм подплатени с много добра словесна еквилибристика . И макар изказа ти да е толкова благ и нежен , като на един Соломон Паси /хххххххххххххххххххххх/ аз много те уважавам преци . Наздраве !
абе вие видяхте ли какво е станало нощеска . напусканите ми къси на дакса от горната бомба се затворили на долната . сега пак напусках къси за ново дъно .
обаче забелязвате ли как еврейчето сорос бързо лапа агнешко от израел от долната бомба, иначе от горната докато падне 9 месеца минаха . ххххххххххххххххххх
добрютро Пухи, бухтичка сладка бабина . обичам те. ти ще покажеш как дори и с простите неща като атомите, без да сме много развити и много Хай могат да се постигнат много работи ххххххххххххх
така е прециславе . тук е неподправения чарт . чистата истина . чистата графика . най бруталното откритие направено от простосмъртните чиляци а именно от мен - КРЪСТЪТ
Тъй си е, Тук е Мека-та на ТА - чартът
Може да се ползват некои идеи на Киоши Ито и да се анализира с числа. Но какво е числото - то е като Всемира... Мирозданието...,
А като рече "Кръстът", се сетих за едно писание, от един от Апостолите, недокументирано, и съществуващо в гностичните анали на акашата - "Аз, в тялото си смъртен, но в душата вечен, до последната искра любов, Богу се моля - да ме пази, напътства и огражда от всека злоба, безчестие или прокоба,..." и т.н.
Амeн Да се съобразим с избушеняците на чарта
Знаеш ли какво ми аресва в тази тема Арчи - тук е чистия и неподправен чарт,
чистата шаячена правда дет има една дума Най-важното - да оцелеем, а може и да възкръснем,
т.е. Харесвам възкресението, има некъв катарзис у него
Нека пада Дау-Жо колко си иска,
ps. - както са казали битълсите - нека валИ, за нас винаги ще грее Слънце
така е прециславе . тук е неподправения чарт . чистата истина . чистата графика . най бруталното откритие направено от простосмъртните чиляци а именно от мен - КРЪСТЪТ
Знаеш ли какво ми аресва в тази тема Арчи - тук е чистия и неподправен чарт,
чистата шаячена правда дет има една дума Най-важното - да оцелеем, а може и да възкръснем,
т.е. Харесвам възкресението, има некъв катарзис у него
Нека пада Дау-Жо колко си иска,
ps. - както са казали битълсите - нека валИ, за нас винаги ще грее Слънце
Коментар