IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ко тана соросоид . нещо ти овехна оптимизма от бомбата . хххххххххххххххххххххххх

Коментар

• соросоида отскочи от бомбата . сега късо от бомбата

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        късо на дакса от бомбата и оптимизмът си отиде

Точно така пук пук стопчета на даксажиичета. Ххххх

Коментар

• Банка която е фалирала и държавата непрекъснато спасява дава финансови съвети. Ха ха ха
          Deutsche Bank: Втора вълна от коронавирус ще отслаби позициите на долара

22 Юни 2020 13:15

Коментар

• късо на дакса от бомбата и оптимизмът си отиде

Коментар

• но сипа и дакса отново бързо отскочи от бомбата . инак като пада соросоида въртоли цял ден

Last edited by the architect; 22.06.2020, 10:12.

Коментар

• и дакса му разказах играта

Коментар

• ухааааааааааа . мноу приятно съборих наско от бомбата . аз съм уникален извънземен

Коментар

• освен това като я тества бомбата соросоида намира и бомбата на 15 мин и веднага лапа агнешко от израел . ххххххххххххххххххх

Коментар

• така да видим защо доун жонс е паднал и после е покатерил нагоре .

хххххххххххххххххххххххххххх
                      елементарно уотсън . изцака ми една бомбе на 15 юни и нощеска го върнах до нея . хххххххххххххххххххххххххххххххх

Last edited by the architect; 22.06.2020, 08:49.

Коментар

• добрютро мекичке сладка ненагледна.

обичам те

кога ще натиснеш копченцето та ди ми излязат късите . е все някога ще стане . няма бягане. хххххххххххххххххх

успешна седмица и на теб Пухи. хххххххххххххххххх

Коментар

• имам да отмъщавам за около 50-55 години назад . нямате си на представа какво е това отмъщение

ххххххххххххххххххххххххххххххх

хлябът и водата са най хубави . ххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• Урааааа урааааа. Бихме най накрая обема на дакса на 12145. Иееееессс. Иееееесссд. Откачам от кеф
                            хххххххххххх

Коментар

• Много качи петролчето от свещеното 38.531
                              до края на лятото ще го съборя на 3.58

Коментар

• Бутай дакса на 12145. Казах. С въртолене нищо няма да постигнеш давид соломонов шеф на голдман сащ. Ххххххх

Коментар

Working...
                                X