IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тука великия насдак спасителя на светът се подпира на бомба разбираш ли . скоро ще те подпра хубавко . хххххххххххххххххх

Коментар

• бързо лапаме даксажииски гироси вироси хххххххххх

Коментар

• последна цел преди апокалипсиса на яната . бомбата на 4н . после истинската игра започва

Коментар

• оня пипа яната по бомбата и веднага бичи

Коментар

• свалям петрола от бомбата

Коментар

• ейййййййййййй оня тирикат сорос още се пънил . дори пинче си направил на бомбата на дакса и сега щял да хапва гироси като вироси . ххххххххххххх
              аз прибрах бе тирикат ххххххххххххххххххх

Коментар

• май преди малко европа пак пламна във вирос гирос гръцки с телешко месце и затова даксът така пада лошо

сорос намами инвеститорите и им прибра паричките за да хапва и той гиросчета . хххххххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• уникален отскок от бомбата . такова нещо се вижда веднъж на 1 година

Коментар

• опааааааааааааааа

аз знам що падаме . щот съм от стара коза яре

тука на прецаканата бомбичка от пошлият оптимизъм прибрах 100 дакса и си оставих още сто за 11944 и още сто за 11358

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

обаче оня само как скалпира дакса на бомбата . не е истина професионалисти . хххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• ко тааааааааа що падами къде ви изчезна оптимизъмът ххххххххххххххх

Коментар

• страхотно се получи пиленца . оня си направи капана като изтества прецаканата бомба . аз си мислих че ще е след 11944 но той искал сега . защото апокалипсисът продължава

късо от ребаунда на бомбата

Коментар

• аааааааааааааааа сладурчета . той дакса подпрял някаква линиика там и затова бичел . ххххххххххххххххххх
                          важна му била тази линиика

днес като я резне и изведнъж по новините ще се окаже че светът пламнал с вирос хххххххххх

Коментар

• Тириката пак обърната главичка си чертаел на дакса. Щял да намамва инвеститори. Хххх

Коментар

• Охооооо . Оня тирикат се прави на тирикат. Майкооооо втората световна 11944 много ще отмъсти пък за 11358 да не говорим. Всичко ще пламне с вирос.

Коментар

• А после ще паднем и до свещеното 11358 че от там имам къси а Оня тирикат се направи че свещеното 11358 не съществува и само бичи от него. Хххххххх

Коментар

Working...
                                X