If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Казвам ви хора . Това напрежение дето се е накъбрало и 100 ковида не могат да го отпуснат защото всеки знае че ковида е соросоидна измама. Истинската причина да се отпусне напрежението ще бъде или рокетмена да натисне малкото червено копченце или да спра интернета навред
Пък може и двете заедно че този път напрежението е титанично брутално по титатично отпреди соросоидната измама Ковид
ся гледай соросоид . вчера ти казах късо от бомбата на наско и днес те дръпнах до нея и затварям 10666 насдака. направо ти разказах играта с това 10666.
хххххххххххххххх
Опалянкаааа. Наско е долу на бомбата. А как само коригираше сопосоида нагоре малко преди англииските евреи от 10 часа. Аз обаче се ядосах и пуснах още 5000 насковци и накроя солу прибрах като пич. Хххппх
ся гледай соросоид . вчера ти казах късо от бомбата на наско и днес те дръпнах до нея и затварям 10666 насдака. направо ти разказах играта с това 10666.
хххххххххххххххх
върти сучи - соросоида винаги иска да си изтества голата бомба .толкова е елементарен и предвидим. мисли си че ще излъже някой несоросоид. заради това аз съм тук да му кажа 10000 насдака от голата бомба на насдака . ххххх
Коментар