IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на секундата соросоида хапва израелско агнешко от кроса . на секундата . но това няма да го спаси .

но аз съм хитър като панда и затворих

Коментар

• Казвам ви хора . Това напрежение дето се е накъбрало и 100 ковида не могат да го отпуснат защото всеки знае че ковида е соросоидна измама. Истинската причина да се отпусне напрежението ще бъде или рокетмена да натисне малкото червено копченце или да спра интернета навред

Пък може и двете заедно че този път напрежението е титанично брутално по титатично отпреди соросоидната измама Ковид

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        ся гледай соросоид . вчера ти казах късо от бомбата на наско и днес те дръпнах до нея и затварям 10666 насдака. направо ти разказах играта с това 10666.
        хххххххххххххххх

Опалянкаааа. Наско е долу на бомбата. А как само коригираше сопосоида нагоре малко преди англииските евреи от 10 часа. Аз обаче се ядосах и пуснах още 5000 насковци и накроя солу прибрах като пич. Хххппх

Коментар

• ся гледай соросоид . вчера ти казах късо от бомбата на наско и днес те дръпнах до нея и затварям 10666 насдака. направо ти разказах играта с това 10666.
          хххххххххххххххх

Коментар

• добрютро гълъбчета . много съм ядосан

ама как не се сетих . соросоида дигна насдакът от числото на ТАТЯ СИ - 6666

И СЕГА ЧУКНА 10666. ТУК Е ВЪРХО .

а сега целта долу е 2666 защото там има много красива бомба която дърпа като за апокалипсис .

какво си мислите че може да закара наско от 10666 на 2666. ами само едно - НЯМА ИНТЕРНЕТ . ХХХХХХХХХХХХХ

Коментар

• върти сучи - соросоида винаги иска да си изтества голата бомба .толкова е елементарен и предвидим. мисли си че ще излъже някой несоросоид. заради това аз съм тук да му кажа 10000 насдака от голата бомба на насдака . ххххх

Коментар

• късо от бомбата . толкоз ти беше 10624

сега ще унищожа соросоидния ти интернет . хххххххххххх

Коментар

• Айде върхо е днес.соросоида продаде на балъците на върхо. Новата криза ще бъде лемън брадърс на снепен covid 19. Не е зле грубо погледнато.

Коментар

• Ммммче страхотно напъва насдакът соросоида. Най накрая ще залича интернета като най мазното еврейско оръжие. Ххххххх
                    Last edited by the architect; 06.07.2020, 19:22.

Коментар

• балъците четат соросоидните статии и книжки за подкрепи и съпротиви . а то няма такива . ххххххххххххххххххххххххх

единствено бомбите дават насоката

Коментар

• тука на 5 мин днес соросоида много бързо папна петролец от бомбата . ама на секундата

Коментар

• колко е горещо навън . точно време пневмонията да се развихри най много - както казва соросоида . ххххххххххххххххххххх

Коментар

• дръж дау жо че нови дъна от бомбата прави соросоидче . хххххххххххххххххххх

Коментар

• а като съборя насдака ще спра интернета навред по целия свят и тогава глей паника на бфб . ххххххххххххх

Коментар

• соросоид що падаш от бомбата . нали тръгна оптимистично нагори. хххххххххххххххххххх. направо ти разказах играта пак

Коментар

Working...
                                X