IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ухххх чи хубавко бутам надолу еврейския насдак с моята бомба

аз царят слънце скоро идвам на власт и всеки ще си получи заслуженото . ххххххххххххххххххххх

аз ще управлявам скапания еврейски свят . хххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• мазното еврейче Сорос се подпря на обема първенец на 1н от онзи ден и затова дига . ама сксоро ще му разкажа играта на соросоидчето

хххххххххххх

Коментар

• хахахааааа

скалпирах ли те от бомбата еверйче сорос

Коментар

• това са най най нелепите фази на еврейски оптимизъм които някога сте виждали и ще видите , понеже еврейския оптимизъм вече си отива

така че яко ол ин късо и до края на седмицата ще се леби яко с еврейски парички

хххххххххххххххххххххххх

Коментар

• я да кажем късо на наско . че милия си отива и много се мъчи . в предсмъртна агония е и да го освободим от мъките

Коментар

• тука казах на еврейчето късо от бомбата на дакса

Коментар

• много хубава обърната кратунка си рисуваш. само че с рисуването ще си останеш еврейче

Коментар

• eе че къ ще пропусне еврейчето сорос да дигне от бомбата . неизбежно е . хубаво че затворих

Коментар

• соросоида сега иска да изцака скъсилите и отскачайки от тая бомба ще върне до другата

Коментар

• КО СТААААА ЕВРЕИСКИ ОПТИМИСТИ ХХХХХХХХХХХХХХ

Коментар

• обаче еврейче Сорос . как само свалих твоя дау жот от бомбата не е истина .кой да ти е вярвал че след това качваен ще падне .

НО АЗ ЦАРЯТ СРЪНЦЕ СЪМ СПОСОБЕН НА ВСЯКАКВИ ИЗНЕНАДИ . ХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          късо да кажем на соросоидчето от бомбата . Сладко сладко се напъва но тази седмица ще изгуби много пара еврейчето сладко хххххххххххх

затварям късите пуснати от тая бомба вчера и се облизвам пак за късо че апокалипсисът вече е неизбежен . 10642 няма да пусне наско повече нагори

Коментар

• Тука на бомбата 26853 се затварят къси даучовци които напусках от бомбата на 30 мин. Хххххп

Коментар

• Почва се. Ххххххх

Коментар

• знам защо еврейчето пъни даксот . пъни го заради 13300 . днес ще има едно шипче до там и еврейския дакс също си заминава

Коментар

Working...
                                X