IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• оп още 11111111111111 насковци пуснати при отскока от бомбата

Коментар

• оп тука затворих 11111111111111 насковци пуснати при оптимизъма

Коментар

• пак казвам всичко беше разпродадено на 06,02,2018

сегашните смешни пънения на соросоида са на риба умираща на сухо . накрая архитектът ще се смее последен . хххххххххххххххххххххххххх

едно зло никога не идва само

Коментар

• стига се пъна соросоид . късо на яната от бомбата и вече си заминаваш . царят слънце идва на власт

Коментар

• Засега се удържа по-голям спад, чакаме да отвори Америка в 16:30 h, ще се направи опит да се щурмува 27 К, но да видим.

Коментар

• интересно каква новинка ни е приготвил за тези дни соросоидчето - дали ще гръмнат някой президент , или пуч някъде или фалитче някакво или рокетмена ще натисне бутона . само може да гадаем . но ще е страхотно

Коментар

• aйде Архитекте,
                да идва апокалипсиса, дърпай го надолу,
                ама все не ще да идва
                трябва малко да послезе, да може да се вземе нещо , под "малко" имам предвид 1000 пункта на Dow

Коментар

• навсякъде всичко е цветя и рози . лъха оптимизъм . светлото бъдеще идва . така прави соросоида когато изсипва еврейските индекси
                  Last edited by the architect; 16.07.2020, 12:37.

Коментар

• насдакът тиииихо и кротко се изсулва от финалът на 10652

Коментар

• точно така . точно така . финалът е тук и еврейчето сорос не иска някой да има къси . колкото повече се въртоли толкова апокалипсисът и моята сила и власт се засилват . ххххххххххххххххх

Коментар

• кво стана с англоеврейския оптимизъм от 10 часа . нищо . избичиха до бомбата . напусках 11111111111 къси дакса и сега лебя

ххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• къса яна соросоид

Коментар

• аз царят слънце идвам на власт заедно с апокалипсиса. и ще раздам всеки според заслуженото

а сега падай дау жо хххххххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              соросоида сега иска да изцака скъсилите и отскачайки от тая бомба ще върне до другата

вчера обещах че соросоида ще вдигне яната до тази бомба и така и се случи . после тя падна ххххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                най накрая мазното еврейче сорос си направи мазната обърната главичка и аз напусках къси от бомбата

така така
                                вчера оня ми изцака бомбичката на дакса обаче аз го дръпнах и си спазих обещанието . хххххххххххх

Коментар

Working...
                                X