IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добрютро пухи шиши и ти рокетмен

още малко остана еврейчето да си играе на обърнати главички . после всички обърнати главички ще му се върнат обратно .
    пак казвам 6 и 9 август 1945 година . всеки си е пекал дупито на плажа и не е очаквал тази изненада

Коментар

• кажи сега еврейче . кой е по добър в играта на борсички . аз Архитектчето или ти с многото си програмистчета с големи заплатки . май май аз съм по добър

хяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

върнах те на бомбата и в момента си яко на загуба малко соросоидче пухено сладко шишоресто

Last edited by the architect; 21.07.2020, 23:56.

Коментар

• Така ми харесва в края на щатската сесия - при затварянето да се върнем на нивата от отварянето.

Коментар

• Давай Usd/Jpy
          Размажи всичко. Нека малкия Пухи Рокетмена изиграе своята игра.

Коментар

• Соросоидчето не изтества Целта на неговите цели 11111. Но и това ще стане и после ще падне завинаги. Не му се изпуска кокала с агнешко

Коментар

• Вие дъно да сте виждали на дакса на 13144. Аз не съм но виж на 13135.8 съм виждал И така сооосно прибирам къси даксове че направо умирам от мъка. Хххххх

Коментар

• Златарите ще бъдат брутално изиграни от 1853.1

Еврейчето по прякор ротативката дори не е паднало от 1777

Коментар

• Късо на даучо от 27044

Коментар

• Еврейчето едвам едвам удържа яната да не я изпусне ,а Моят Малък Пухи Шиши Рокетмена да не натисне малкото червено копченце. Хххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

Едно зло никогиш не идва само това второто ще е по брутално. А всички знаем кое е най бруталното зло.
                      Така е. Въпроса е кога ще го активират-

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Много си лош точно среброто излезна от зоната на мъртвите и искаш да го закараш на 1 долар- Ама много го мразят този актив- Натискат го надолу до безумие, за да го използват на безценица в електрониката си. Такива са си те.
                        Едно зло никогиш не идва само това второто ще е по брутално. А всички знаем кое е най бруталното зло.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          мазния капан на дакса на мазния еврейн

това лято аз идвам на власт еврейчеееееееееееееееееееееееее

Мазния капан на 13300 щракна и даксо умре а аз пак съм в играта. Ххххххххххххххххххх

Коментар

• Много си лош точно среброто излезна от зоната на мъртвите и искаш да го закараш на 1 долар- Ама много го мразят този актив- Натискат го надолу до безумие, за да го използват на безценица в електрониката си. Такива са си те.

Коментар

• ЕДНО ЗЛО НИКОГА НЕ ИДВА САМО

КЪСИ ЕВРЕЙЧЕ

Коментар

• eеврейчеееееееееееееееее

после ще те закарам и на тази бомба , па и после на 666. сега се напъвай . искам да покажеш най хубавото си напъване за 11111 . ххххххххххххххххххх

Коментар

Working...
                                X