IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ко стаа с дакса уе даксажии Наивни. Хяххяхяпяях. Прибрап ли ви париците . Ххххх

Коментар

• Обемът на дакса на 1 мин дърпа. Мноого мнооого е голям и дърпа много. Изведнъж оптимизмът изчезна. Ххххх

Коментар

• късо пак за апокалипси еврейчееееее

Коментар

• късо на яната

Коментар

• в технологии ли инвестираш еверйче

инвестирай инвестирай и те не няма да ти помогнат

хх

прибрах ти кинтите от бомбата

Коментар

• късо на насдакът и да приберем малко еверйски парички че от миналата седмица ми стоят къси за апокалипсис

Коментар

• да приберем дау жонсовете на бомбата от пародийния оптимизъм на еврейчето

скоро ще ударя вселената

Коментар

• и пак само пипна кроса и веднага запапка соросоида

хххххххх

Коментар

• ама колко е бързо в лапането от бомбата еврейчето сорос

а как само трудно пада и се въртоли като шаранче в мрежата

войната ИДВА соросоид

и нищо няма да може да я спре

Last edited by the architect; 31.08.2020, 16:43.

Коментар

• тука на долната бомба прецакваме еврейчето им му прибираме сутрешно вечерния оптимизъм

хяхяхяяхяхяхяяяя

как само си слага бомба на гапа за да залъже после гападжиите че дига от гапа

а то всъщност дига от бомбата

Коментар

• добрютро пиленца

еврейчето сорос не ми даде възможност да размажа всичко август

наивник

няма да ми избягаш

късо на дакса от бомбата

войната чука на вратата

Коментар

• Те сега доста малоумници ще напускат къси като тръгне надолу. Ама движенията ще са толкова мощни че еврейчето ще изчисти всички малоумници. Щото същите тия малоумници не гледат боумбите хххххх

Коментар

• абе да издумка че имам къси за връх и да изравня всичко . Така и ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              Аааа такъв тренд не знаят и наще прародители мамуняците. Чак те се изпокриха при сегашните ръстове защото и чичо Дарвин няма да може да им помогне след сополите надолу които предстоят. Аз все пак залагам на бой между гърция и турция.
                              Не би трябвало. В краен случай тия ще се намесят United States Sixth Fleet (Шестой флот ВМС США), ако Албиона и Наполеонците се оакат като при Чанакале. НО.... Когато чуеш, че османлиите са избегали от НАТО тогава стягай саковете за Антрактида. Тогава на никой няма да му е до Наско. Усещам с обонянието си какъв рев ще бъде като издумка най-величествения балон на балоните, грандиозно човешко творение по.могъщо от Титаник. Ха сега наздраве.
                              https://www.youtube.com/watch?v=CXDHyW3noYc Какви филми правеха едно време, голям фен съм на Ретро Бг класиките-

Коментар

• Аааа такъв тренд не знаят и наще прародители мамуняците. Чак те се изпокриха при сегашните ръстове защото и чичо Дарвин няма да може да им помогне след сополите надолу които предстоят. Аз все пак залагам на бой между гърция и турция.

Коментар

Working...
                                X