IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    добрютро нинжи .

я почакай късо на дакса от бомбата

Даксът продължава да пада от бомбата и еврейските брокерчета са засегнати и веднага почнаха да нападат. Прибрахме им паричките. Хяхяхяхях

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
      Нещо пак се превъзбуди, трябва да те посети агент Смит

THE MATRIX
      Нека доди. Приготвил съм му ракийка със саладка. Ще стане лаф моабета.ххххххх

Коментар

• Въпросче към Морфейчо. Къде отиде сутрешния оптимизъм на дакса. Нали ви казвам всички са за еврейското статукво. До един без мен. Защото еврейчетата купуват мазните ви лицемерни душички с парички. Но скоро еврейчетата ще ви спрат парите и тогава ще ви видя. Ххххххххх

Коментар

• Нещо пак се превъзбуди, трябва да те посети агент Смит

THE MATRIX

Коментар

• добрютро нинжи .

я почакай късо на дакса от бомбата

Коментар

• злото нещо много дигаше ама бомбата на 1м го свали нещо

честито ви 3333 и 11111 прибирай парички от соросоида

Коментар

• ахааааа

кризата ковид направила богатите по богати

егати еврейската криза

хяхяхяхяхяяяяяяя

Коментар

Вдигна веднага . После ще пусна графика
                  Това 97.79 го сънуваш от 3-4 години, КрейзиТЕКте :P

Коментар

• Arhitekte, ще има ли нacиpaне ?

Коментар

• Нови дъна на петролът. Красота
                      бутаййй към свещеното 35.8 че имам да затварям къси. Ххххх

Коментар

• Интересно е обаче че соросоида изчисти в петък най големите обеми на 1н и 4н , но този на дневна на свещеното 8531 все още си остава най големият. Според мен ще е временно .

Коментар

Кака янка пак разсополиви . Тук на митко бомбата 105.905 затварям къси. Айде де не се срамувай янке отиди на 97.79. Хххх
                          Вдигна веднага . После ще пусна графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Мхммм Монти Изгоря. Наско наско колко хора ще фалираш тази година. Горките ми грипове. Няма ли да пускат фейслифта на грипа. Хахххххххххххххххх
                            Наско ще фалира целия свят. Аити измамата е брутална. Още не сме видели дневни спадове от по 20 % .

Коментар

• Кака янка пак разсополиви . Тук на митко бомбата 105.905 затварям къси. Айде де не се срамувай янке отиди на 97.79. Хххх

Коментар

Няма да има повече измама Преци. Чистата истина ще лъсне . Разбира се тя никога не е хубава. Хххх
                                хубаво че сложих плитък стоп на петрола че вече се е запътил към 1 долар.
                                Мхммм Монти Изгоря. Наско наско колко хора ще фалираш тази година. Горките ми грипове. Няма ли да пускат фейслифта на грипа. Хахххххххххххххххх

Коментар

Working...
                                X