IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• изтрепах що има стоп на дакса с новите дъна

Last edited by the architect; 21.09.2020, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Хахххххххх. Коварен е гологлавия време му е да му отрежат тиквата, даже много го забавиха- Много месеци чакахме да отупат гигантите ама и тяхното време настъпва- Гущер 0,90 не би ме учудил до декември.
      и аз там го виждам под парапета дъното . не може един тиквеник и още стотина като него да притежават 95% от парачката . нещо е сбъркано

време за АпоКалипсис 47

ххххххххххххххххх
      Last edited by the architect; 21.09.2020, 12:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Сега като се разбере че и безоса е продавал органи по амазона и глей кво става с великия милиардер. Хххххххх
        Хахххххххх. Коварен е гологлавия време му е да му отрежат тиквата, даже много го забавиха- Много месеци чакахме да отупат гигантите ама и тяхното време настъпва- Гущер 0,90 не би ме учудил до декември.

Коментар

• их еврейчето се пъни на петрола . пак ще му прибера паричките на 40,058

Коментар

• бомбата на дневна на сипа започва вече да отмъщава а още не се е развихрила

и скоро ще оставя много хора без пукната пара

ххххххххххххххххххххххххххххх

а знаете ли от къде падна сипа . от свещеното 3581

браво ученици - пиша ви 6

Коментар

• Петролът е с ново дънце близо до моето 40.050. Бут бут бутни

Коментар

• Сега като се разбере че и безоса е продавал органи по амазона и глей кво става с великия милиардер. Хххххххх

Коментар

• Нови дъна на еврака. Бомбата на 1н събори еврака. Къси затворени на бомба 15 мин 18.222.

Коментар

• За всички мутри и леки жени Ак 47. Хяхяхяххяхя

Коментар

И аз имам такова чувство. Мачкай ги наред Архитекте
                      Пръскам ги наред. Не са се заиграли с архитекта , не са видяли Ад
                      Last edited by the architect; 21.09.2020, 12:02.

Коментар

Ще го пръсне
                        И аз имам такова чувство. Мачкай ги наред Архитекте

Коментар

• Това с тия банки е страхотен скандал. По голям и от ковида. Значи хора които са търгували с органи на деца са вкарвали парите си в еврейски банки и банките са знаели за това. Това е ужасно хора. Ужас.

Коментар

• Да бутнем сега петрола за ново дъно но 40.050 че ми стоят късете от бомбата на 5мин от миналата седмица

Коментар

Добро утро архитекте. Долара ще мачка ли еврото идните месеци а?
                              Ще го пръсне

Коментар

ама не те еверйските банки са честни . миличките да ги оплачиш от мъка . колко мъка са видяли те от 1939 година на сам . плача плача за тия банки

те просто са се съжалили над нарко бароните търговците на органи и оръжейниците

МИЛИТЕ И ТЕ ЧАДА ХРАНЯТ ТРЯБВА ДА ИМ ПОМОГНА С ИЗПИРАНЕТО НА НЯКОЙ ДРУГ ДОЛАР

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

JP Morgan, HSBC, DB и Bank of New York разобличени в схема за пране на трилиони мръсни долари
                                Добро утро архитекте. Долара ще мачка ли еврото идните месеци а?

Коментар

Working...
                                X