IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак късо на дакса от бомбата на 12818. Всичко ке бъде размазано за 5 мин.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      мисля че днес утре ще имаме падане с 20 прецунта . сиреч апокалипсис
      Не е ли много 20% архитектеее, с голям интерес и пуканки ще гледам, дори и с 5/7% да паднат, но с тоя скок на ДаЛ дали няма първо да тества 28 000 и след това 26 000, въпрос на време е!

Коментар

• мазняра еврейски дигна петролът от едната бомба да другата

късо на петрола

Коментар

• бутай надолу дакса еврейчееееееееееееее

хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• мисля че днес утре ще имаме падане с 20 прецунта . сиреч апокалипсис

Коментар

• колеги да поприберем малко евреййййййски парички на дакса . добре падна от бомбата .

сега чакаме и евреееееееееееиските индекси наско и дау и те за паднат със сопол за апокалипсис

хяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяя

Коментар

• ухааааааааа късо и на дакса

от бомбата

Коментар

• ох красота късо и на дау жонс . за пет минути и ще имам апокалипсис

Коментар

• оп оп . късо да кажем и да пприберем парици

как сам се вкара в капана еврейчето

между другото бомбата е точно на 11358

хяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• абе вие разбрахте ли . еврейчето росен йосифов си мислил че ще измами някой и заложило капанче с прецакана бомбичка на айти измамата насдак

да приготвим късите и да му приберем паричките .

сигурен съм че до петъка ще имаме сопол 15 процента надолу

късо

Коментар

• прибрах ми паричките на израелтянчето росен йосифоввввввввввввв от бомбата . а как бичеше само лакомника му с лакомник

хяхяхяххяяяя

Коментар

• късо и да приберем паричките на Росен Йосифовввввввввв

Коментар

• аз ще отмъстя хора . не се притеснявайте . късо на дакса от бомбата

Коментар

• обаче еверйчето Росен Йосифоввввввввв как само иска да мами веднага хората на Дакса

само пипна прецаканата бомба и започна да лапка

Last edited by the architect; 30.09.2020, 11:33.

Коментар

• обаче тоа Байдън как нарече пред всички перуката Тръмполина - КЛОУН !!!!

няма да му се развият добре нещата . скоропостижно може и да си отиде от Ковид

хяхяхяхяхяяяяяяя

Коментар

Working...
                                X