IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• охоууууу ще ми цакаш бомбичка и то на тия нива на апокалпсис

дръпнах те и ити прибрах паричките соросоид

хххххххххххххххх

Коментар

• златото ме вътри малко но най много до бомбата на 4н . после ще прибера парите на еверйчето

Коментар

• петролът дига от бомбата . е браво . и тука някоя стотинка за бъзинка

ххххххххххххх

Коментар

• умряла работа това падане . друго си е едни 20 процента за една нощ

хххххххххххххххххх

Коментар

• късо на насдакът

Коментар

• Айдееее петроля на бомбата 37.7777 дългиииии

Коментар

• бутай петрола до бомбата 37,77777

Коментар

• майкууууу много падна тоя петрол позатворих някоя и друга висяща къса . сега дълго барелче от бомбата

хххххххххххххххххххх

Коментар

• късо пак на сипа от вчерашната важна бомба на 3394

Коментар

• зехтина падна от бомбата и на другата затворяме . нали колеги

Коментар

• късо на еврака от 4н

Коментар

• фактът обаче че вчера даун жонс направи дъно точно на прецаканата ми бомбичка означава че нищо с бомбите не е случайно

обаче сега ми направи впечатление Преци , че на прецаканите ми бомби / най голямото ми оръжие / казвам прецакани . Случауноссс не мисла

​​​​​​​

Коментар

• Благодаря ти Преци !!!!!! обичам те животинче мое маааалко сладко

Доброоооооооо Утроооооооо и на вас пиленца сладки!!!!!!!!!

абе вие видяхте ли вчера Соросоида пипна до последния пип бомбата на 30 мин на дакса и веднага изфуча нагоре . карайй да бичи . аз се облизвам за късо защото следващите дни ще имаме спад от 20 процента и спиране на търговията . гаранция франция

Last edited by the architect; 01.10.2020, 09:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

ай чесито преци наздраве приятелю

съборих дау жо до прецаканата бомба и прибрах много парачка от еверйчетата . хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Наздраве Арчи, все така да биеш коварния чарт. Събирай парите на соросоида, за да се взстановява баланса И още повече с кеф да ги харчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Хай Арчи! Как усещаш стария фрол Дау Жо, ще удържи ли с патериците да не падне под 24000
                                ай чесито преци наздраве приятелю

съборих дау жо до прецаканата бомба и прибрах много парачка от еверйчетата . хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

Working...
                                X