IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добрютро!

дългите на дакса излязоха до преци бомбата

Коментар

• иначе сега чета отчетите на компаниите в дакса - добри са , но под очакванията ми . може би и затова пада дакса . но след малко ще обърне - сигурен съм и нагоре от бомбите ми

Коментар

• вчера петролът беше много оптимистичен . голямо хвърчене голям оптимизъм . оптимизъм и бардак със стари .................. не се прави соросоид

бомбите ще наместят нещата

ххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• сипа и той много се пъна . голям оптимизъм беше . големи розови новини . еврейчето искаше да ни измами

но му прибрах еверйските парички

Коментар

• еврака се пъна пъна и го свалих от бомбата

Коментар

• обаче таа бомба на 1н как свали насдакът . направо му разказа играта на красавеца

ротшилд рокфелеров

Коментар

• страхотно страхотно пада дакса . ама пак едно дълго и от бомбата на 5 мин

Коментар

• обаче тия наще футболни кратуни как продават мачовете по заръка на еврейчето винаги с късен гол . големи са продажници тия футболисти .

до крак казахххххххххххххх

хххххххххххххххххххх

Коментар

• така

тук прибирам всичките еврейски парички на ДАКСА и започвам ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ

дълго от тука да прибера още еврейски парички защото съм алчен и ненаситен

Коментар

• на пича му изгърмяха стоповете

хяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яя

Коментар

• давай дакса даваййй

надолу в преизподнята

ххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          при такива новини от предните дни няма начин да не ми излязат късите страхотно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Експерт: Предстои бичи период за пазарите, независимо от изборите в САЩ

12 Октомври 2020 09:20

Стратег: Nasdaq не е толкова нереално оценен, както при "дот-ком балона"

Goldman Sachs залага за спад на долара

12 Октомври 2020 15:19
                          нали ви казах при тия новини , няма начин да не ми излязат късите

Коментар

• добрютро гълъбчета . за бога исусов . защо пада дакса .!!!!!!!!!! хххххххххххх

Коментар

• прибирам и еврака от бомбата . колкото толко

Last edited by the architect; 14.10.2020, 20:28.

Коментар

• така

Царят Слънце затваря всички ол инове на прецаканата бомба на насдакът . Няма шега няма измама.

Хохххохохохохохохо Наздраве!

Коментар

Working...
                                X