IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не съм го казвал но пак ще го кажа

ако тази бомбе беше отдолу , малкото еверйче само щеше да я пипне и веднага да отскочи , но сега като е за падане и се прави на хитър

Коментар

• интересен факт обаче уважаеми слушатели е колко време въртоли давид соломон шеф на голдман сащ докато падне от бомбата ми на 5 мин на сипа

факт е че сутрината му казах - ТРЪГНЕ ЛИ СЕ КЪМ БОМБА НЯМА БЯГАНЕ ОТ БОМБАТА И ТАКА СТАНА !

. аз му казах късо в 8 сутрината а той падна чак 17,00

смятайте колко е готин тоа

ххххххххххххххххх

Last edited by the architect; 19.10.2020, 20:21.

Коментар

• еврото не падна добре от бомбата ми на 4н

пак късо от бомбата

Коментар

• чакаме мазната еврейска новина . няма да е изборите , няма да е ковид измамата

Коментар

• кралицата е само една . аз съм кралят

Коментар

• абе слушам по новините , тази чума ковида е плъпнала навсякъде . хората умирали като винени мушици . НО ВЪПРЕКИ това еврейските индекси дигали защото това било оптимистична новина

Коментар

• Нови дъна както обещах и прибираме еврейските парички на свещеноно 28531.

Коментар

• Така сутринта ви казах да не се вързвате на пошлите напъни на златото. Сега тук на бомбата на 1903 му прибирам еврейските парички. Абсолютната забава тепърва предстои

ще имаме кап затваряне на търговията. Гап затваряне на търговията. Гап затваряне на търговията . И аз само ще грабя с пълни шепи

Коментар

• А така. Това вече са добри падания. В унисон с отмъщението на бомбите които еврейчето ми изцака петъка и днес злато индекси надолу. Грабя с шепите. Хххххх

сега и еврака като го изсуля и е време за апокалипсис

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

еврейчеее бутни наско тука до бомбичаката ми. сега ще ти прибера паричкитеееееее

Ааа така . Вие бъдете дългосрочни. Аз тука на теста на бомбичката му прибирам паричките. Хоххоохоохх

Коментар

• еврейчеее бутни наско тука до бомбичаката ми. сега ще ти прибера паричкитеееееее

Коментар

• бай бай злато

Коментар

• ЗЛАТОТО ДНЕС Е ДО ТУК СЛЕД ТОВА БАЙ БАЙ

Коментар

• НОВИ ДЪНА ЗА ДАКСА . А БЕШЕ ТРЪГНАЛ СУТРИНАТА НАГОРЕ . ХА ХА ХА

буттттай бутай надолу дакса еврейче от бомбата на 1н за бомбата на 1 мин

ей ся ще ти прибера еврейските парички . а още не е започнал 5 минутния апокалипсис

смятай какво ще става

хяхяхяхяяхя

Коментар

• бай бай еврейско евро

късо пак от бомбата . днес ще те разкатая

Коментар

Working...
                                X