IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• страхотно страхотно. обещаните нови дъна на дау жонс идват хххххххххххххх

Коментар

• такааааа. бързо дигна от бомбата измамника еврейски . но пак късо че нощеска ще има нови дънаааааа
      хяххяхяях

Коментар

• но понеже светът е застигнат от най голямата пандемия на света Ковид 19 , който аз пратих защото 19 е уникално число

аз пускам къси и прибирам паричките на еверйчето Сорос Цукърбъргов

от едната бомба на долната бомба на дау жонс . толкова е лесно толкова е просто . защо само си усложнявате живота - Хора!!!!!!!!!

Коментар

• то всичко пламнало от този вирос Ковида , ама той приемал оптимистично новината и вдигал борсите . Видиш ли ти преци

Коментар

• късооооо сега ще му прибера паричките

Коментар

• къде си тръгнал бе еврейчееееееееее

искаш да мамиш ората ли

пак късо от бомбата на насдакът

хяхяхяхяхяя

Коментар

• балъците продължават да се вързват на еверйската измама и да купуват злато . сега ще им пприбера париките от бомбата на 4н на 1935,8

късооооооооооооооо за 1358

хххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• знаеш ли Соросоид

няма да бъда лаком като тебе и ще затворя петролът който пуснах от бомбата ан 4н , тук на 40 долара. аз съм доволен от малко . но малкото е много . скоро ще го разбеш Карл Айкъне

ххххххххххххххххххх

Коментар

• е в такива случаИ съжалявам че рано съм затворил но ме грее красотата на ОТМЪЩЕНИЕТО НА АТОМКАТА

ХЯХЯХХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• аз съм професионлист и не си играя на варианти . има прецакана бомба , връщаме до прецаканата бомба и прибираме еврейските парички . няма тънта мънта

тук прибрах паричките на давид соломон от голдман сащ

Коментар

• пак късо еврейчееееееее

хяхяхяхяхяхя

Коментар

• оооооооо еврейчето иска да мами . късо и да му прибираме паричките . нали преци

Коментар

• ох котьооооооооооо ако се оядох днес . ол ина на насдакът излезе СТРАХООООООООООООТНО

НАЗДРАВЕ ПРЕЦИИИИИИИИИИИ ПРИБИРАЙ ЕВРЕЙСКИТЕ ПАРИЧКИ

ХЯХЯХЯХЯХЯЯХЯХЯ

Коментар

• ама много приятно го свалих от горната бомба на 1 мин ДАУН ЖОНЗЗЗЗ и прибрах набърже

сега чакам да стигне долната пак късо и пак прибирам докато го фалирам тотално

хххххххххххххххх

Коментар

• мъ то соросоидчето коригирало бе . така налагали борсовите движения

ол ин късоооооо и да ти прибирам паричките от бомбата

Коментар

Working...
                                X