IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• всичко е пламнало от този ковид така разправят по еверйските телевизии но еверйчето продължава да вдига борсите . странна работа . но днес ще наглася нещата в правилната посока

ххххххххххххххххх

Коментар

• ясно е на всички че перуката ще бъда пак президент . но каква ще е новинката която ще пусне еверйчето за апокалипсиса до седмица две още не е ясно

Коментар

• късо и от тази бомба . днес ще се прибират мноооооооого парички от еверйчето . приготвяйте се за хулава новинка

Коментар

• ол ин късо на дакса

днес се почва

Коментар

• Безотказно е. Точно в 10 еврейчето пипна бомбата и веднага нагоре затворих дългите и му прибрах паричките. Хххххххх
            Last edited by the architect; 23.10.2020, 11:14.

Коментар

• Бум и бомбата на 12513.58 е тествана и прибирам еврейските парички. Сега дълги

Коментар

• Точно в 10 и бомбата ми на дакса ще бъде тествана. Затова са уникални бомбите

Коментар

• сега чакам даксът да падне до тука . прибирам после малко дълги и после късо да му прибираме яко паричките веднъж и завинаги

Коментар

• ето сега и ол ина ми от бомбата на дау жонс от вчера почва да излиза - еверйчето щяло да ми цака бомба ХА ХА

Коментар

• яко се оядох и при еврото от бомбата на 1 час . днес през ноща докато ходих по малка нужда и го наблюдавах как падна доста приятно това евро и така се изкефих че не можах да заспя от радост !!!!!!!!!

Коментар

• доброооооо утроооооооооооо Българияяяяяяяяяяя

яко леба днес от падащия петрол от бомбата и дори мога да кажа че с новит едъна които ще имаме скоро петролът е баййййй байййййййй еврейче

ще го закарам на 1 долар и няма да мирясам . бая суапове ми изяде това еврейче от тоя петрол . но ще го победя .

чакам си 5 мин слава и при индексите

Коментар

• мммм чи хубаво събарям петролът . бай бай петролна измама
                          Last edited by the architect; 22.10.2020, 20:32.

Коментар

• абе таа яна много изкатери от бомбата .

Коментар

• сета измамничето еврейско иска да чукне тази бомба и след това купонът свършва

късо

Коментар

• така е трудно си отива една измама градена 2000 години от мазния еврейн .

но тази и другата година измамата свършва .

а тука някви винени мушици ми говорили за месец два година разминаване . хяхяхяххяяяя

Коментар

Working...
                                X