IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прибрах ли ви стопчетата на 12345 даксажиичета . ххххххххх

а още насдакът не е отишъл на 4000 . даксът тогава има няма 1000 ще стане

почвам следващите седмици да се вихря като един вирос 19

абе те искали от суаповете на Архитекта да пичелят

Last edited by the architect; 26.10.2020, 11:07.

Коментар

• Архитекте, днес може да има апокалипсис, нещо е надвиснало

Коментар

• прибирай еврейските парички на евракааааааааа

ххххххххххххх

Last edited by the architect; 26.10.2020, 11:02.

Коментар

• късо на еврака

Коментар

• а още аити измамат не е тръгнала с 5 минутен сопол за 4000 , а сега сме почти 12000 . смятайте какво ще се случва . дори и аз не знам за него

Коментар

• вие какво си въобразявате че 12345 ще подпира дакса цял живот ли . ей сега ще ви прибера стопчетата на дакса ххххххххххххх

Коментар

• ето докато пиша имаме нови дъна на даун жонс и тука БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУММММММММММММММММ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ4

ПРИБИРАМ ЕВРЕЙСКИТЕ ПАРИЧКИ НА 27966

заслужаваше си чакането изтрепах милиарди стопове

Коментар

• преди около 4 5 дни ви казах че няма да затворя късите си докато не видя чукната бомбата на дау жонс на 27966

еми , еверйчето въртоли , овъртоли се яко в моите мрежи и сега на бомбата ще му прибера еверйските парички . кой е по добър на борсите сега , а да те видя соросоид

ххххххххххххххх

Коментар

• според мен даксът пада защото бате боко е болен от вироса , пък бате боко е основна движеща сила в ЕС

Коментар

• опалянкааа и петролът чукна бомбата ми . сега да изчакаме малко и по късон днес или утре пак късо

Коментар

• още малко остана да падне петролът до бомбата 38,531 и ще позатворя каквото съм напускал пък после като дигне пак късо и така докато размажа петролът на 1 долар . Не си въобразявайте че следващите седмици и месеци ще се случи нещо друго . Апокалипсисът тепърва ще се развива !

Коментар

• добрютро Митковци и Митки! Честит празник Сладурчета! Знаех си че имаме ли празник и веднага ми излизат късите . Затова в петък напусках яко къси от бомбата на 1 мин която еврейчето ми прецака и в понеделник когато имаме празник естествено че късите ми излязоха . Наздраве !

Ето и едно чартче набърже . Тази бомбичка направо размаза дакса нощеска

Анещата от днес нанатък само ще зазляват . И само надолу докато не размажа насдакът на 4000. Оня тирикат си мисли че с пари от суаповете ми ще направи нещо . Никога!

Коментар

• ко стааааааа еверйчеее

нали ти обещах нови дъна на петрола . а се беше засилил за 100 долара . ще ги видиш на кукуво лято

Коментар

• съответно размазано от бомбата е и златото

Коментар

• петролът го размазах от бомбата . а как фърчеше нагоре ххххххх

Коментар

Working...
                                X