IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• но стига с тази романтика и плямпане . животът е суров и ИЗРАЕЛСКИЯТ враг дебне отвсякъде . сега ми прибраха стоповете на дългите на насдакът . затова не обичам да пускам дълги. винаги ми вземат стоповете , като на дакса наскоро .

Коментар

• ВИЕ НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАТЕ ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ВИ ЛЪЖАТ. ЯКО ПРОПИЛЕНИ ЖИВОТИ !

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Коментар

• дълги сега от бомбата и да приберем малко израелски парички . аз обичам да играя на борси

хххххххххххххххх

Коментар

• ко тана бе израелче . върнах ли те до бомбата на насдака
          върнах те . къде е оня аматьор дето ме питаше как така всичките ми трейдове са печеливши

АМИ КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ БЕ , ЧАДО МОЕ

ХЯХЯХЯХХЯХЯХ

Last edited by the architect; 02.11.2020, 20:48.

Коментар

• това ли са високите ви технологии бе аматьори . броене на пликове от пощата . иначе ракети в космоса щели да ми пращат . хяхяхяхяхяяя. ама пликовете не се знае на кои са.
            дълги щели да ми пускат . ей сега ще ви разкажа играта

Коментар

• абе израелче

дори твойта перука тръмп ти го рече в лицето

във век на високи технологии как така няма да се знаят резултатите в момента ами ти ше броиш бюлетините от изборите в Тееееел Авив цяла седмица

къде са ти високите технологии бе Соросоид ! сега ще ги съборя набърже
              Last edited by the architect; 02.11.2020, 19:23.

Коментар

• израелчеееееееее

видя ли мойта бомба колко е силна пак те свалих от нея и сега ще ти прибера израееееееееееееелските парички
                хяхяххяхяхя

Коментар

• късо на петрола от двете бомби

Коментар

• бутай надолу насдакът израелче . да ти прибирам паричките . хохохохохохо

Коментар

• насдакът се домогна до бомбата на 1 мин и надолу. чакам го на долната 11035,8

Коментар

• забелязахте ли онзи ден как израелчето си направи примка за да трепе после стопове отгоре . но това не е трепане на стопове , а златна възможност за прибиране на парички от израелчето с нови дъна .

КЪСО ОТ СЪЩАТА ТАЗИ БОМБА КОЯТО ВЕЧЕ Е ПРЕЦАКАНА

Last edited by the architect; 02.11.2020, 13:59.

Коментар

• даун жонс е максимум до тук 27111

после надолу за нови дъна . новите дъна са гарантирани . хххххххххххх

Коментар

• пак казвам измамата ковид е само прикритие за апокалиптичната новина която неизбежно ще дойде до средата на другата година .

след новината разбира се по израелски измамно ще направим голямото дъно . но вече всичко ще е изгоряло . ххххххххх

Коментар

• леееекинко почнах да добавям даксове за прецаканата бомба долу

нека се напъва израелчето ментиливо

Коментар

• забелязахте ли как мазното израелче само пипна бомбата на насдакът на 10987.65 и веднага почна да лапа . ахаааааааааааааааааааа

Коментар

Working...
                                X