IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• късо сатаняр . ще ти разкажа играта на даун жонс
    ще разкажа играта на всичко и на троловете ти . хохохохоххохохоо

Коментар

• сатаняра сега ще ви ваксинира със своята отрова наречена ваксина . ама това е щото много хора са много умни . хохохохохохо
      Last edited by the architect; 28.12.2020, 21:09.

Коментар

• абе сатаняра като трябва да лапа веднага дига от бомбата но виж от тази важна боба не иска да пада . охоооооооо какво съм му подготвил на сатаняра на 4 януари като завали сняг . свързано е със ски . много ще боли хяхяяхяхяхяхяхях

Коментар

• хубу це съм аз да съборя златото от бомбата

Коментар

• още малко остава до апокалипсисът на 4 януари . знам че всички ми вярвате и това ме радва и топли . но гледката наистина ще бъде впечатляваща

Коментар

• днес от сатаняра прибирам само от евраците . на 4 януари ще прибирам и от индексите. хохохохохохо

всичко се крепи в момента на сатянярското 13581 на рогатия дакс . хохохо дядо мраз

Коментар

• хохохохо . прибрах евраците на сатанярчето хохохохо

Коментар

• общо взето с убиткойна ще се случи с дакса по време на ковида пролетта. пю пююююю и надоле за миг два -

че то може ли да не паднеш от 20000 22222 и 23456.

дакса още си спомня тъжно тъжно какво му се случи от 13400 до 7900. хохоххохохооо

Коментар

• всичко е такъв балоняк гълъбчета . индекси и убиткойни дигат . на 4 януари като се пръсне балоняка и глей кво става . имоти по 100 евро . ще изкупя целия свят . хохохохо и ще раздам апартамент на всеки безплатно нали съм дядо мраз . хохоохохохоо

Коментар

• още малко остана на сатаняра до 13581++++++++++++++++++++++++

после точно по план в началото на 2021 започва апокалипдсиса който трябваше да е края на август но бягане няма

тука ще е бърза и сосна печалба от тази бомба която рогатия по нвреме на хануката ми прицака хохооох

Коментар

• късо и на убиткойна . ама сатаняра сасмо как пипна 22222 и на сукундата избичи . ей сега до края на януари ще смеля убиткойна му . късо казах . хохохохохохоооооооооо

Коментар

• всичко наоколо е толкова оптимистично . каква ли ще е новинката която сатаняра ще пусне . тръпна в очакване

Коментар

• добрютро гълъбчета

отпразнивахте ли хануката хохохохох

гледам че сатаняра от 100 години се опитва да достигне 13581 на дакса и все не може . преди вироса пак не успя . явно преди апокалипсиса на 4 януари ще го достигне и от там ще му обера всичките парички

ама като пусна даксовете на 13581 до 5000 поне няма да затвора нищо

не усещати ли как сатаняра кара всички по сатанярските телевизии да казват как 2021 щяла да бъде една страхотна година защото гадната 2020 отминавала

автоматично при таквизи приказки пускам КЪСО ХОХОХОХОХОХ НАЗДРАВЕ

СЕГА КЪСО НА ЕВРАКА И ДА МУ ПРИБИРАМ ПАРИЧКИТЕ

Коментар

• Усещам утре ще има повторение на коледата от 2018 когато сатаняра яко загуби парички точно във вечерта на 24 преди ханука. Хоххоохох каза дядо мраз .

Коментар

• обаче сатанярчето как ми изцака бомба ан еврото и после му прибрах паричките . хубаво че затворих на долната бомба че глей как дигна

Коментар

Working...
                                X