If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НО ПАК КАЗВАМ - ВЧЕРА МУ КАЗАХ НА СОРОСОИДА ДА НЕ БИЧИ С ДАУ ЖОНС СРЕЩУ БОМБИТЕ А ТОЙ СЕ НАПЪВА . ОЩЕ МАЛКО ЩЕ СИ ПОИГРАЕ НА БОРСИЧКИ И КОВИД ИЗМАМА . ИСТИНАТА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ДРУГАДЕ
ЗДРАВЕЙЧИ ГЪЛЪБЧЕТА . ПРИГОТВЯЙТЕ КЪСИ НА ДАКСА ОТ БОМБАТА И ДА ПРИБИРАМЕ ЕВРЕЙСКИ ПАРИЧКИ . АПОКАЛИПСИСЪТ ЩЕ СТАНЕ ЗА 5 МИН ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЕ ПОВЕЧЕ
еврейската ковид измама ни залива ежедневно . НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЕВРЕЙСКАТА КОВИД ИЗМАМА . ВСИЧКО Е ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА . АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОВИД ИЗМАМАТА
обаче еврейчето веднага подпира петрола на бомбата. не го пуска надолу . а спомняте ли си когато петрола беше един долар БАРЕЛА . по бензиностанциите беше два лева за литър . еврейчето се правеше на тарикат. скоро ще си получи заслуженото
миналата седмица еврейчето ми се напъваше на петрола . цакаше ми бомбата на 4 часа. но аз упорито пусках къса след къса . днес прибирам еврейските парички на петрола . хяхяхяхяхяхяхяхяхя
миналата седмица еврейчето ми се напъваше на петрола . цакаше ми бомбата на 4 часа. но аз упорито пусках къса след къса . днес прибирам еврейските парички на петрола . хяхяхяхяхяхяхяхяхя
бях казал късо на златотот от бомбата . еврейчето два три дни ми се пъни . сега съборих златото и прибирам петъчно еврейски парички . охааааааааааааааааааааааааа
Коментар