If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не съм ви казал обаче една друга тайна . напусках къси от бомбата на дау жонс щото израелчето я прецака и само бичеше от нея . е вече не бичи и пак е валат . хяххяхяяхяххяя
много съм доволен от петролът . както ви обещах вчера , затворил ми е късите на бомбата и отворил дълги . продължавам да похапвам израелски парички . хяхяхяхяхяхяхяхяхя
както ви казах целта на соросоида беше да пипне свещеното 358** и да дигне . но скоро свещеното 358** ще размаже всичко нека той си играе на борсички . хяхяхяхяхяхяхя
КРАЙ ИЗРАЕЛСКИЯ СОРОСОИД Е ВАЛАТ НА ЕВРОТО . СМЪКНАХ ГО ДО БОМБАТА . ХЯХЯЯХЯХХЯХЯ
ИЗРАЕЛСКИТЕ ТРОЛОВЕ СА В СТУПОР
хубаво че затворихме евраците на бомбата че гледай израелския измамник как дига от бомбата . ама ние затворихме бе лузъъъъъъъъъъррррррррр
хяхяхяхяхяхяххяях
още малко балонярското израелче ще си поиграе на борси
заложил съм 4 ядрена атака на 30 мин на сипа . приготвяйте се за страшен апокалипсис . на всички е ясно само като гледат израеееееееееееееееееееееееееелллллските телевизиии. каква пошлота каква измама хяхяхяхяхяхяяххя
Коментар