IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• късоооооооо на сипа соросоиддд сега ще те фалирам . хяхяхяхяхяхяхя

ще те съборя и от 35853 хяхяхяхяхяхяяхяхя

точно сега

Коментар

• майкоооооооо израелски соросоид какво става с убиткойна ти вече е на 57000 прибирам ти израелските парички от 66666. хяхяхяхяхяхяхях

Коментар

• късоооооо от 35853 беееееее соросоид хяхяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• на рейнжове ли ще си играеш соросоииииидддддддддддд

късо н асипаааааааааа. хяхяхяхяхх

Коментар

• виж как обръща дау жонс винаги с обърната главичка . по никакааъв друг начин . хяхяхяххяхяххя

Last edited by the architect; 18.11.2021, 18:42.

Коментар

• израелските индекси падат пада и убиткойна . всичко в момента е един мазен соросоиден балоняк които до края на годината ще се пръсне

Коментар

• наздраве другари наздраве братя . дау жонс го свалих под свещеното 35853,1

соросоида не е н асебе си

Коментар

• бомбите на 30 мин при сипа почват д асе заиграват . тази четвъртата най горе бълже бърже свали сипа . хяхяхяхяхяхяхяхяхя

късооооооооооооо за апокалипсиииссссссссссссс

Коментар

• глей глей играта на бомби при златото

Коментар

• хихихих дакса г осъборих от бомбата . сосно прибирам

Коментар

• ехееееееееее колко дигна соросоидчето от бомбат ана дакса .а как падаше само страх ме фана . я сега къси от горната бомба че не ми стигат соросоидните пари . инфлация било казват израелтяните. хяхяхяхяххяхяхяхяяхх хяхяхяхяхяхяхх хяхяхяхяхяхяххяях

Коментар

• измамния соросоид сега занимава ората с неговия фед . няма да е феееееееедддд измамнико . фед не може да събори борсите . те са негово отроче . с друго ще съборя израелските борси . хяхяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• спокойно може да се сбогувате с израелския сип . освен че имам четворна ядрена атака на 30 мин сипа не е паднал и от свещеното 4567

хяхяхяхя
                            кажете сбогом на измамния израееееееееллллллллллски свят

Коментар

• ммммммммммм сосна ми е печалбичката на дакса . соросоида не пропуска бомба за да се покатери отново .

Коментар

• охоооо пак дълги на дакса . тази печалбичка ще ми дойде добре днес

Last edited by the architect; 18.11.2021, 13:13.

Коментар

Working...
                                X