IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Не чете ли ,че саудитите вдигат цената на петрола за Азия ,а и златото здраво се е надървило?
    Да малко се покачи златото..
    Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
      А това до 1,55 няма да е много скоро....

Сега в близките седмици и месеци е интересно... а спада на по-късен етап е друга работа....
      Не чете ли ,че саудитите вдигат цената на петрола за Азия ,а и златото здраво се е надървило?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        До 1,55 лв,говорихме вече.
        А това до 1,55 няма да е много скоро....

Сега в близките седмици и месеци е интересно... а спада на по-късен етап е друга работа....

Коментар

Днес има спад, но до кога....
          До 1,55 лв,говорихме вече.

Коментар

• Днес има спад, но до кога....

Коментар

• 03.04.2015г.
              EUR/USD
              1.09753/72

Щатски долар
              1.80594
              Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                нищо особено не си загубил само към 5000 лева
                И как разбра?Или пак трябва да ти ппреподавам уроци.Тия долари са от преди повече 20 г и не съм ги купувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                  Михайло ,ти не разбра ли че Китай си играе по свирката САШт и то отдавна.
                  И хайде да не е само по тяхната ,но заедно САШт със ЮК-ейската.
                  Спомни си само как ХонкКонг лекинко УЖ беше върнат на Чайниците - а всъщност стана финансовата столица на цялата Китайска пасмина.
                  Осъзнай го това и спи спокойно - концентрирай се в/у златото например.
                  не бе те нека си играят по тяхната свирка с юани, те сигурно кинезите нямат нишо напреки Те са запада кат гледам ше играят по свирката на Сашш само, че не с долари и с Китайски юани иначе пак са "инкогнито с господаря" нема страшно .....
                  Наща Бълхария е верна на 100% на Сашш и нема се занимава с разни китайски комунистически банки, ние сме джелезни
                  Last edited by michaelis; 31.03.2015, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Може ама на тебе щото си им мераклия
                    на село долари не ви трябват там мотики, сърпове и т.н.

Коментар

Имах към 20000 долара у КТБ но ми ги върнаха в левове.Нарочно не ги обърнах долари не ми трябват
                      нищо особено не си загубил само към 5000 лева

Коментар

Аз си помислих че си взел на 1,50 и сега чакаш
                        Имах към 20000 долара у КТБ но ми ги върнаха в левове.Нарочно не ги обърнах долари не ми трябват

Коментар

• Михайло ,ти не разбра ли че Китай си играе по свирката САШт и то отдавна.
                          И хайде да не е само по тяхната ,но заедно САШт със ЮК-ейската.
                          Спомни си само как ХонкКонг лекинко УЖ беше върнат на Чайниците - а всъщност стана финансовата столица на цялата Китайска пасмина.
                          Осъзнай го това и спи спокойно - концентрирай се в/у златото например.

Коментар

• Как е колеги май май, нешо раотата с тая банка тея Китайци бая успешен опит си напрайха, що ли ми се чини, че там нема да има долари

Египет и Норвегия искат да се присъединят към Азиатската инвестиционна банка

АIIB е отворена организация, готова да приеме участието на всички страни, посочиха от китайското външно министерство
                            http://www.investor.bg/drugi/338/a/e...-banka-192091/

Коментар

Мен какво ме интересува това?Долари нема си купувам

Аз си помислих че си взел на 1,50 и сега чакаш

Коментар

• изглежда пак тръгна нагоре...

Коментар

Working...
                                X