Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD мнения...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеА това до 1,55 няма да е много скоро....
Сега в близките седмици и месеци е интересно... а спада на по-късен етап е друга работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДо 1,55 лв,говорихме вече.
Сега в близките седмици и месеци е интересно... а спада на по-късен етап е друга работа....Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеДнес има спад, но до кога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениенищо особено не си загубил само към 5000 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнениеМихайло ,ти не разбра ли че Китай си играе по свирката САШт и то отдавна.
И хайде да не е само по тяхната ,но заедно САШт със ЮК-ейската.
Спомни си само как ХонкКонг лекинко УЖ беше върнат на Чайниците - а всъщност стана финансовата столица на цялата Китайска пасмина.
Осъзнай го това и спи спокойно - концентрирай се в/у златото например.
Наща Бълхария е верна на 100% на Сашш и нема се занимава с разни китайски комунистически банки, ние сме джелезниLast edited by michaelis; 31.03.2015, 22:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМоже ама на тебе щото си им мераклия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИмах към 20000 долара у КТБ но ми ги върнаха в левове.Нарочно не ги обърнах долари не ми трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеАз си помислих че си взел на 1,50 и сега чакаш
Коментар
-
Михайло ,ти не разбра ли че Китай си играе по свирката САШт и то отдавна.
И хайде да не е само по тяхната ,но заедно САШт със ЮК-ейската.
Спомни си само как ХонкКонг лекинко УЖ беше върнат на Чайниците - а всъщност стана финансовата столица на цялата Китайска пасмина.
Осъзнай го това и спи спокойно - концентрирай се в/у златото например.
Коментар
-
Как е колеги май май, нешо раотата с тая банка тея Китайци бая успешен опит си напрайха, що ли ми се чини, че там нема да има долари
Египет и Норвегия искат да се присъединят към Азиатската инвестиционна банка
АIIB е отворена организация, готова да приеме участието на всички страни, посочиха от китайското външно министерство
http://www.investor.bg/drugi/338/a/e...-banka-192091/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМен какво ме интересува това?Долари нема си купувам
Аз си помислих че си взел на 1,50 и сега чакашКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
Коментар