По Коледа стават чудеса и най тежко болните оздравяват
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD мнения...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЛовиш ли бас на 5000 долара за това твое твърдение, щото аз ловя! Утре заедно може да отидем в МОЛ-а и да ги попитаме дали е така.
Ама съм сигурен че и ти не си пазарувал "няколко хиляди....."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеИ като се събуди, краката бяха ли отвити, че то студ сега навън, брррр....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНадявам се до големи, щото вчера си купих няколко хиляди гущера!
Най-големия ташак беше, че като влязох в клон на Алфабанк в мола за да ги купя, ми казаха, че нямат такава наличност. Тогава аз ги попитах каква наличност имат за да си ги купя. Офсъта на касата ми каза, че могат да ми продадат 100-200.
Напуснах баМката с думите на вратата: "И това е банка Боже /не бога лъв/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнениеДо какви нива ще се покачва USD.....
На 08.05.2014г. курсът беше 1.4017
сега 05.12.2014г. курса е 1.58213...
Най-големия ташак беше, че като влязох в клон на Алфабанк в мола за да ги купя, ми казаха, че нямат такава наличност. Тогава аз ги попитах каква наличност имат за да си ги купя. Офсъта на касата ми каза, че могат да ми продадат 100-200.
Напуснах баМката с думите на вратата: "И това е банка Боже /не бога лъв/!
Коментар
Коментар