IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По Коледа стават чудеса и най тежко болните оздравяват

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Ловиш ли бас на 5000 долара за това твое твърдение, щото аз ловя! Утре заедно може да отидем в МОЛ-а и да ги попитаме дали е така.
      За банката съм сигурен че няма.....
      Ама съм сигурен че и ти не си пазарувал "няколко хиляди....."

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
        И като се събуди, краката бяха ли отвити, че то студ сега навън, брррр....
        Ловиш ли бас на 5000 долара за това твое твърдение, щото аз ловя! Утре заедно може да отидем в МОЛ-а и да ги попитаме дали е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Надявам се до големи, щото вчера си купих няколко хиляди гущера!
          Най-големия ташак беше, че като влязох в клон на Алфабанк в мола за да ги купя, ми казаха, че нямат такава наличност. Тогава аз ги попитах каква наличност имат за да си ги купя. Офсъта на касата ми каза, че могат да ми продадат 100-200.
          Напуснах баМката с думите на вратата: "И това е банка Боже /не бога лъв/!
          И като се събуди, краката бяха ли отвити, че то студ сега навън, брррр....

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение
            До какви нива ще се покачва USD.....

На 08.05.2014г. курсът беше 1.4017
            сега 05.12.2014г. курса е 1.58213...
            Надявам се до големи, щото вчера си купих няколко хиляди гущера!
            Най-големия ташак беше, че като влязох в клон на Алфабанк в мола за да ги купя, ми казаха, че нямат такава наличност. Тогава аз ги попитах каква наличност имат за да си ги купя. Офсъта на касата ми каза, че могат да ми продадат 100-200.
            Напуснах баМката с думите на вратата: "И това е банка Боже /не бога лъв/!

Коментар

• USD мнения...

До какви нива ще се покачва USD.....

На 08.05.2014г. курсът беше 1.4017
              сега 05.12.2014г. курса е 1.58213...
              Смачкай боклука!
            Working...
            X