IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
    3 лева за долар как ви се струва
    малко нереално ми се струва
    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• нереално... най-оптимистичните прогнози в тази посока и то за 2017 са 0.85 EUR/USD
      Last edited by pepe1234; 15.03.2015, 18:06.

Коментар

• 3 лева за долар как ви се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          е ти другарю хубаво си се сетил ама то вече почти една година слиза, аз не съм опитен или специалист в търговията с валутите, ама това което съм преживял до сега на тея борси сочи, че като се заговори нещо много много какво щяло да стане и т.н. за паритети за срива на еврото,че златото щяло да стане еди кво си и т.н. точно тогава се случват едни гадни обрати и има доста набутани за тва ненам, но в тоя момент за мене лично долара е overbought и то бая скъп да нема после набутвациус ....
          Още една гледна точка ...
          Доларът поскъпва с темпове като от 85-а, точно преди срива му
          http://profit.bg/news/Dolarut-poskup...id-136011.html
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Тук няма да вземем решение вместо теб. Има доста аспекти на кото можем да ти обърнем внимание:

1. еврото е на 12 год дъно
            2. очаква се ФЕД да качи лихвите.
            3. еврозоната започва да записва по-добри икономически резултати.
            4. прогнозата на Дойче Банк е за паритет в рамките на тази година.
            5. Програмата за обратно изкупуване на на ЕЦБ ще е в сила до края на 2016 г.

Това са аргументи про и контра със сигурност има и още много, решението си е твое
            За мен около 6м може би още ще има превес долара, но завърти ли се колелото на ЕС икономиката задвижено от ниското евро ще започнат да се обръщат нещата.За момента ниския петрол ще е спирачка, но той е нисък спрямо долъра, спрямо еврото не чак толкова. Успех от мен.
            Благодаря ти pepe1234 за мнението и напътствията.Именно , че някои индикатори си противоречат и се обърквам , за това питам по-опитни като вас за мнение.

Коментар

• Тук няма да вземем решение вместо теб. Има доста аспекти на които можем да ти обърнем внимание:

1. еврото е на 12 год дъно
              2. очаква се ФЕД да качи лихвите.
              3. еврозоната започва да записва по-добри икономически резултати.
              4. прогнозата на Дойче Банк е за паритет в рамките на тази година.
              5. Програмата за обратно изкупуване на на ЕЦБ ще е в сила до края на 2016 г.

Това са аргументи про и контра със сигурност има и още много, решението си е твое
              За мен около 6м може би още ще има превес долара, но завърти ли се колелото на ЕС икономиката задвижено от ниското евро ще започнат да се обръщат нещата.За момента ниския петрол ще е спирачка, но той е нисък спрямо долъра, спрямо еврото не чак толкова. Успех от мен.
              Last edited by pepe1234; 15.03.2015, 18:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                е ти другарю хубаво си се сетил ама то вече почти една година слиза, аз не съм опитен или специалист в търговията с валутите, ама това което съм преживял до сега на тея борси сочи, че като се заговори нещо много много какво щяло да стане и т.н. за паритети за срива на еврото,че златото щяло да стане еди кво си и т.н. точно тогава се случват едни гадни обрати и има доста набутани за тва ненам, но в тоя момент за мене лично долара е overbought и то бая скъп да нема после набутвациус ....
                Благодаря michaelis за съвета , миналата година март месец когато беше на 1,40 лв долара се колебаех , и не купих защото не ми направиха добър курс от бюрото ))сега ми е смешно но...
                Last edited by Plamenen; 15.03.2015, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamenen Разгледай мнение
                  Да се допитам до по опитните тук за покупка на долари и изчакване за паритет за евентуални 10ст. печалба на долар? Говорим за физическа покупка. Предварително благодаря за съвета.

Коментар

• Да се допитам до по опитните тук за покупка на долари и изчакване за паритет за евентуални 10ст. печалба на долар? Говорим за физическа покупка. Предварително благодаря за съвета.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                      Дам, така е, много хубаво не е на хубаво. И аз съм заел отдавна позиция в долари и чакам паритета (че и надолу), но толкова бързо падане ме притеснява. Добре, че днес върна едни 100-150 пипса, малко да се охладят нещата.

нещата стават доста напечени.
                      нищо чудно да ни изиграят някои подъл номер
                      http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        За мен паритета беше очакван и бях 100% сигурен, че ще го достигнем.... обаче защо се случва толкова бързо? Такова свободно падане не е нормално, бахти...
                        Дам, така е, много хубаво не е на хубаво. И аз съм заел отдавна позиция в долари и чакам паритета (че и надолу), но толкова бързо падане ме притеснява. Добре, че днес върна едни 100-150 пипса, малко да се охладят нещата.

Коментар

• За мен паритета беше очакван и бях 100% сигурен, че ще го достигнем.... обаче защо се случва толкова бързо? Такова свободно падане не е нормално, бахти...

Коментар

• Eврото направо изкормено днес, вече зеления дзвер 1.05 атакува.
                            С това темпо другата седмица сме на паритет

Коментар

• 11.03.2015г

Щатски долар
                              1.84896
                              EUR/USD
                              1.0573/38
                              Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                http://finance.yahoo.com/news/asia-s...41223.html?l=1

Утре май към 1.85 отиват нещата.
                                Да видим кога гущера ще хакне 2-та лъва
                                Като гледам може да е още днес. (имам предвид 1.85)

П.С. Оффф говоря глупости... докато се огледам и той го минал... в момента е 1.8501
                                Last edited by Xman1; 11.03.2015, 13:57.

Коментар

Working...
                                X