Първоначално изпратено от draifuss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD мнения...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее ти другарю хубаво си се сетил ама то вече почти една година слиза, аз не съм опитен или специалист в търговията с валутите, ама това което съм преживял до сега на тея борси сочи, че като се заговори нещо много много какво щяло да стане и т.н. за паритети за срива на еврото,че златото щяло да стане еди кво си и т.н. точно тогава се случват едни гадни обрати и има доста набутани за тва ненам, но в тоя момент за мене лично долара е overbought и то бая скъп да нема после набутвациус ....
Доларът поскъпва с темпове като от 85-а, точно преди срива му
http://profit.bg/news/Dolarut-poskup...id-136011.htmlЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТук няма да вземем решение вместо теб. Има доста аспекти на кото можем да ти обърнем внимание:
1. еврото е на 12 год дъно
2. очаква се ФЕД да качи лихвите.
3. еврозоната започва да записва по-добри икономически резултати.
4. прогнозата на Дойче Банк е за паритет в рамките на тази година.
5. Програмата за обратно изкупуване на на ЕЦБ ще е в сила до края на 2016 г.
Това са аргументи про и контра със сигурност има и още много, решението си е твое
За мен около 6м може би още ще има превес долара, но завърти ли се колелото на ЕС икономиката задвижено от ниското евро ще започнат да се обръщат нещата.За момента ниския петрол ще е спирачка, но той е нисък спрямо долъра, спрямо еврото не чак толкова. Успех от мен.
Коментар
-
Тук няма да вземем решение вместо теб. Има доста аспекти на които можем да ти обърнем внимание:
1. еврото е на 12 год дъно
2. очаква се ФЕД да качи лихвите.
3. еврозоната започва да записва по-добри икономически резултати.
4. прогнозата на Дойче Банк е за паритет в рамките на тази година.
5. Програмата за обратно изкупуване на на ЕЦБ ще е в сила до края на 2016 г.
Това са аргументи про и контра със сигурност има и още много, решението си е твое
За мен около 6м може би още ще има превес долара, но завърти ли се колелото на ЕС икономиката задвижено от ниското евро ще започнат да се обръщат нещата.За момента ниския петрол ще е спирачка, но той е нисък спрямо долъра, спрямо еврото не чак толкова. Успех от мен.Last edited by pepe1234; 15.03.2015, 18:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее ти другарю хубаво си се сетил ама то вече почти една година слиза, аз не съм опитен или специалист в търговията с валутите, ама това което съм преживял до сега на тея борси сочи, че като се заговори нещо много много какво щяло да стане и т.н. за паритети за срива на еврото,че златото щяло да стане еди кво си и т.н. точно тогава се случват едни гадни обрати и има доста набутани за тва ненам, но в тоя момент за мене лично долара е overbought и то бая скъп да нема после набутвациус ....Last edited by Plamenen; 15.03.2015, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamenen Разгледай мнениеДа се допитам до по опитните тук за покупка на долари и изчакване за паритет за евентуални 10ст. печалба на долар? Говорим за физическа покупка. Предварително благодаря за съвета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеДам, така е, много хубаво не е на хубаво. И аз съм заел отдавна позиция в долари и чакам паритета (че и надолу), но толкова бързо падане ме притеснява. Добре, че днес върна едни 100-150 пипса, малко да се охладят нещата.
нещата стават доста напечени.
нищо чудно да ни изиграят някои подъл номерhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗа мен паритета беше очакван и бях 100% сигурен, че ще го достигнем.... обаче защо се случва толкова бързо? Такова свободно падане не е нормално, бахти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://finance.yahoo.com/news/asia-s...41223.html?l=1
Утре май към 1.85 отиват нещата.
Да видим кога гущера ще хакне 2-та лъва
П.С. Оффф говоря глупости... докато се огледам и той го минал... в момента е 1.8501Last edited by Xman1; 11.03.2015, 13:57.
Коментар
Коментар