И кво!! Данъци върху нет-трафика се опитаха да прокарат в Унгария, нашите па данък върху операциите на капиталовите пазари. Че то всички ще се изнесат в чужбина! Тоя дето е измислил това е много далич от материята.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов данък за капиталовия пазар и форекс търговията
Collapse
X
-
Парите за пенсии вероятно ще се облагат с допълнителен данък http://newsline.bg/read_more.php?post=5713http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеПредвижда се облагането на операциите с ДЦК, а не форекс операциите. Форекс операциите и сега се облагат на база резултат от курсови разлики.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТия са изпушили
Ако съм скалпер и на всеки 3 мин правя операция с 5 лота (500 000 евро) с цел да направя 3 пипа печалба, как ще му платя данъка на това?!?
Резултата е че богатите ще бегат, така че пълна загуба за държавата, ама с тая тиква на власт какво да се очаква.
Все пак се надявам да дигат пушек за да изглеждат загрижени за народа.
Коментар
-
Тия са изпушили
Ако съм скалпер и на всеки 3 мин правя операция с 5 лота (500 000 евро) с цел да направя 3 пипа печалба, как ще му платя данъка на това?!?
Резултата е че богатите ще бегат, така че пълна загуба за държавата, ама с тая тиква на власт какво да се очаква.
Все пак се надявам да дигат пушек за да изглеждат загрижени за народа.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Нов данък за капиталовия пазар и форекс търговията
Здравейте!
Опитах се да потърся тема, в която се коментира намерението на новото правителство да въведе нов данък за капиталовия пазар, но не намерих такава.
Какво мислите вие като инвеститори, до колко е реално, че такъв данък ще се въведе и дали той би засегнал форекс търговията? Струва ми се нереално ако се опитат да обложат номиналните обеми, например един лот 100 000 единици и той да се облага със 0,01% или колкото там решат "компетентните" ни политици.
Какво вие е мнението?
Успех с търговита на всички!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар